Speltips: Marseille – Nantes (04/03) Frankrike; Ligue 1

Blackhawks tog sin första bortavinst på 7 omgångar igår när dom mötte LA Kings. Tyvärr så satt inte mitt speltips denna gången och idag känner jag inte för att fortsätta i NHL. Dagens tips var tänkt i Serie A men eftersom alla matcher blivit flyttade så letade jag upp någonting annat. Idag har jag istället tagit fram en match i från Frankrike. Marseille ska ta emot Nantes på Stade Velodrome och jag har hittat ett spel som visar fin statistik och känns på förhand riktigt fin. Jag väljer idag att lägga ett spel till med lägre odds. Detta spelet rekommenderas i kombination med någon annan match eftersom oddset inte är speciellt högt.

Speltips: Marseille – Nantes (04/03) Frankrike; Ligue 1

Marseille är ett riktigt starkt hemmalag och har inte förlorat på sina 15 senaste matcher som dom spelat på Stade Velodrome. Marseille har gjort mål i 19/20 senaste matcherna dom spelat och det finns inget snack om att dom gör det idag också. 13/13 hemmamatcher i ligan har man gjort mål i denna säsongen. Av dessa matcherna har man vunnit 9. Man ligger på 3:e plats i ligan och Champions league lockar. Idag ska man ta emot 6:e platsen Nantes.

Nantes har stor marginal både till en Europaplats och ner till relegation zone. Idag har man alltså inte speciellt mycket mer än ära att spela för. Nantes har bara vunnit 1/5 senaste matcherna dom spelat och ikväll blir det tufft för dom. Statistiken över säsongen visar 5 vinster på bortaplan av 14 möjliga.

Jag tror inte Marseille riskerar att tappa sin Champions league plats i år och kommer slåss in i det sista för att inte bli övertagna av Lyon i tabellen. Nantes har betydligt mindre att spela för och 1.48 på 10bet känns som ett fint odds att kombinera med någonting annat eller att lägga en högre insats på.

  • Speltips: Marseille vinst
  • Odds: 1.48
  • Spelstopp: 21.00
  • Spelbolag: 10bet (100% upp till 2000kr)

 

Tipsa om Speltips: Marseille – Nantes (04/03) Frankrike; Ligue 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades