Speltips: Mariupol – Bordeaux 9/8 Europa League kval

Grattis till alla som valde att rygga mitt senaste tips här på hemsidan. Vi hade spelat Sporting Cristal -1.5mot Cantolao och redan efter 35 minuter hade vi 2-0. Matchen slutade tillslut 4-0 och 1.68 gånger pengarna hämtades. Idag har jag hittat en match i Europa League kvalet och denna matchen ska spelas mellan Mariupol och Bordeaux.

Speltips: Mariupol – Bordeaux 9/8 Europa League kval

Mariupol kommer spelar i Ukrainas Premier League och det var precis på gränsen förra säsongen att man lyckades kvala till Europa League. Efter att man gått vidare till Championship Group där 5/6 får plats till Europa League kval så tog man en 5:e plats. Man slutade säsongen riktigt dåligt och tog inte en ända seger på dom sista 5 matcherna. Denna säsongen har man inte heller startat på något speciellt bra sätt. Man har endast 3 spelade matcher och 2 av dom är förluster. Det ända laget som man har vunnit mot är Arsenal Kiev som ligger längst ner i tabellen med 1-7 i målskillnad och som förlorat alla sina matcher hittills. Visst finns det några bra lag i Ukraina, men Mariupol är inte ett av dessa lagen och man ska idag ställas emot ett lag som spelar i en definitivt bättre liga, Bordeaux.

Bordeaux kommer från en riktigt fin form just nu och inte förlorat en ända match på dom 10 senaste. Förra säsongen så slutade man på 6:e plats i Ligue 1 och avslutade säsongen med 4 raka vinster. Man har visat lika fint spel på bortaplan den senaste tiden, på sina 5 senaste matcher har man tagit 4 vinster och 1 oavgjord.

Jag tror på en enkel seger för bortalaget idag av flertalet anledningar. Först och främst så har Mariupol öppnat sin säsong svagt och släppt in massor med mål av lag som är av långt mycket sämre kaliber än Bordeaux. Samtidigt så kommer bordeaux från 10 raka utan förlust och har mött mycket bättre lag än Mariupol.

Saker som talar FÖR och EMOT: 

✅ Allmänt ett mycket bättre lag från en mycket större liga

✅ Formstarkt mot formsvagt

Lycka till vid rygg men kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Mariupol – Bordeaux 9/8 Europa League kval till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades