Speltips: Mariupol – Bordeaux 9/8 Europa League kval

Grattis till alla som valde att rygga mitt senaste tips här på hemsidan. Vi hade spelat Sporting Cristal -1.5mot Cantolao och redan efter 35 minuter hade vi 2-0. Matchen slutade tillslut 4-0 och 1.68 gånger pengarna hämtades. Idag har jag hittat en match i Europa League kvalet och denna matchen ska spelas mellan Mariupol och Bordeaux.

Speltips: Mariupol – Bordeaux 9/8 Europa League kval

Mariupol kommer spelar i Ukrainas Premier League och det var precis på gränsen förra säsongen att man lyckades kvala till Europa League. Efter att man gått vidare till Championship Group där 5/6 får plats till Europa League kval så tog man en 5:e plats. Man slutade säsongen riktigt dåligt och tog inte en ända seger på dom sista 5 matcherna. Denna säsongen har man inte heller startat på något speciellt bra sätt. Man har endast 3 spelade matcher och 2 av dom är förluster. Det ända laget som man har vunnit mot är Arsenal Kiev som ligger längst ner i tabellen med 1-7 i målskillnad och som förlorat alla sina matcher hittills. Visst finns det några bra lag i Ukraina, men Mariupol är inte ett av dessa lagen och man ska idag ställas emot ett lag som spelar i en definitivt bättre liga, Bordeaux.

Bordeaux kommer från en riktigt fin form just nu och inte förlorat en ända match på dom 10 senaste. Förra säsongen så slutade man på 6:e plats i Ligue 1 och avslutade säsongen med 4 raka vinster. Man har visat lika fint spel på bortaplan den senaste tiden, på sina 5 senaste matcher har man tagit 4 vinster och 1 oavgjord.

Jag tror på en enkel seger för bortalaget idag av flertalet anledningar. Först och främst så har Mariupol öppnat sin säsong svagt och släppt in massor med mål av lag som är av långt mycket sämre kaliber än Bordeaux. Samtidigt så kommer bordeaux från 10 raka utan förlust och har mött mycket bättre lag än Mariupol.

Saker som talar FÖR och EMOT: 

✅ Allmänt ett mycket bättre lag från en mycket större liga

✅ Formstarkt mot formsvagt

Lycka till vid rygg men kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.