Speltips: Manchester United v Sevilla (13/3)

Usch, gårdagen vill jag bara glömma. Rekade Lens v Bourg Peronnas båda lagen gör mål med en liten insats på sex units. Lens som hade 1.40 innan matchstart. Jag var mest orolig för att Bourg Peronnas inte skulle lyckas näta. Men såklart så nätar dom i dem 75e minuten och Lens blir helt nollade. Fascinerande hur fotbollen fungerar ibland. Aja, hur som helst. Idag är väl utbudet okej, men jag har funnit mig ett spel och kommer att investera hela åtta units. Jag snackar om Champions League mötet mellan Manchester United v Sevilla. Ja, jag är ett United fan. Det är väldigt sällan jag spelar med eller emot dom. Men ikväll kunde jag inte hålla mig borta. Läs reken så kanske ni förstår varför. Varje gång jag väl har rekat en United match så har den oftast suttit.

Manchester United

Första mötet mellan lagen slutade 0-0 i Sevilla och som vanligt så spelade United sitt tråkiga defensiva fotboll. Men, ett stort MEN, Mourinho fick exakt det han ville, både spelmässigt och resultatmässigt. United spelar ingen rolig fotboll alls med oftast tio man på egen planhalva, men man kan inte ta ifrån Mourinho resultaten han har fått med sig i både ligan och Champions league. United har på sina 20 senaste hemmamatcher i alla tävlingar en statistik på: W17 D2 L1. Förlusten kom mot rivalen Manchester City. I dessa segrar så har dom två senaste vinsterna kommit mot Chelsea och Liverpool. Alltså inga dåliga lag. Mellan dom två matcherna mötte man ett Crystal Palace i poängnöd. Palace ledde matchen med 2-0 men United gjorde en galen vändning och slutresultaten skrevs till 2-3. Jag tror att Mourinho vet exakt vad han gör inför kvällens match och jag har så sjukt svårt o se att man skulle släppa detta hemma på Old Trafford. Framförallt när man har fått tillbaka Bailly i mittbacksplatsen, vilket är ett stort plus. Pogba kan missa matchen dock så såg vi hyr bra United klarade sig utan Pogba matchen mot Liverpool då McTominay gjorde ett sjukt fint jobb.

Sevilla

Sevilla har tagit och gett den senaste tiden. Man har en hög högsta nivå dock en låg lägsta nivå. Man kommer från en hemmaförlust mot Valencia i helgen med 0-2. Sevillas 20 senaste bortamatcher i alla tävlingar har inte någon särskild imponerade statistik: W8 D3 L9. Senaste bortmatchen i Champions league var mot Maribor och då förlorade man med 1-0. Men visst, nu är detta en ny match med nya möjligheter i Champions League där alla drömmar kan slå in. Men jag är ledsen, med Moruinhos taktiska spel och hemma på Old trafford så tror jag inte att Sevilla kommer ha mycket att säga till om ikväll.

 

Manchester United ej tillgängliga: Blind, Herrera, Jones och Rojo. Tveksamma till spel: Pogba och Zlatan.

Sevilla tveksamma till spel: Carole, Carrico, Corchia, José Men och Navas.

Jag väljer att investerarna åtta units på en rak etta ikväll.

🏆 Champions League
⏱ Today 20:45
🇪🇺 Manchester United v Sevilla
✍ Manchester United vinst
📊 1.66 (Bethard)
8️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Bethard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.