Speltips: Manchester United v Sevilla (13/3)

Usch, gårdagen vill jag bara glömma. Rekade Lens v Bourg Peronnas båda lagen gör mål med en liten insats på sex units. Lens som hade 1.40 innan matchstart. Jag var mest orolig för att Bourg Peronnas inte skulle lyckas näta. Men såklart så nätar dom i dem 75e minuten och Lens blir helt nollade. Fascinerande hur fotbollen fungerar ibland. Aja, hur som helst. Idag är väl utbudet okej, men jag har funnit mig ett spel och kommer att investera hela åtta units. Jag snackar om Champions League mötet mellan Manchester United v Sevilla. Ja, jag är ett United fan. Det är väldigt sällan jag spelar med eller emot dom. Men ikväll kunde jag inte hålla mig borta. Läs reken så kanske ni förstår varför. Varje gång jag väl har rekat en United match så har den oftast suttit.

Manchester United

Första mötet mellan lagen slutade 0-0 i Sevilla och som vanligt så spelade United sitt tråkiga defensiva fotboll. Men, ett stort MEN, Mourinho fick exakt det han ville, både spelmässigt och resultatmässigt. United spelar ingen rolig fotboll alls med oftast tio man på egen planhalva, men man kan inte ta ifrån Mourinho resultaten han har fått med sig i både ligan och Champions league. United har på sina 20 senaste hemmamatcher i alla tävlingar en statistik på: W17 D2 L1. Förlusten kom mot rivalen Manchester City. I dessa segrar så har dom två senaste vinsterna kommit mot Chelsea och Liverpool. Alltså inga dåliga lag. Mellan dom två matcherna mötte man ett Crystal Palace i poängnöd. Palace ledde matchen med 2-0 men United gjorde en galen vändning och slutresultaten skrevs till 2-3. Jag tror att Mourinho vet exakt vad han gör inför kvällens match och jag har så sjukt svårt o se att man skulle släppa detta hemma på Old Trafford. Framförallt när man har fått tillbaka Bailly i mittbacksplatsen, vilket är ett stort plus. Pogba kan missa matchen dock så såg vi hyr bra United klarade sig utan Pogba matchen mot Liverpool då McTominay gjorde ett sjukt fint jobb.

Sevilla

Sevilla har tagit och gett den senaste tiden. Man har en hög högsta nivå dock en låg lägsta nivå. Man kommer från en hemmaförlust mot Valencia i helgen med 0-2. Sevillas 20 senaste bortamatcher i alla tävlingar har inte någon särskild imponerade statistik: W8 D3 L9. Senaste bortmatchen i Champions league var mot Maribor och då förlorade man med 1-0. Men visst, nu är detta en ny match med nya möjligheter i Champions League där alla drömmar kan slå in. Men jag är ledsen, med Moruinhos taktiska spel och hemma på Old trafford så tror jag inte att Sevilla kommer ha mycket att säga till om ikväll.

 

Manchester United ej tillgängliga: Blind, Herrera, Jones och Rojo. Tveksamma till spel: Pogba och Zlatan.

Sevilla tveksamma till spel: Carole, Carrico, Corchia, José Men och Navas.

Jag väljer att investerarna åtta units på en rak etta ikväll.

🏆 Champions League
⏱ Today 20:45
🇪🇺 Manchester United v Sevilla
✍ Manchester United vinst
📊 1.66 (Bethard)
8️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Bethard

Tipsa om Speltips: Manchester United v Sevilla (13/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades