Speltips: Manchester United FC v Stoke City (15/1)

Gårdagen blev en lyckad dag då jag satte min först rek på 5 Spades. Samtidigt lyckades ”förutse” Man Citys första förlust för säsongen då jag rekade Liverpool +0.25. Jag satte även ett spel på båda lagen gör mål mellan saudiska lagen Al Shabab v Al Ettifaq i facebook gruppen. Idag vänder jag blicken ännu en gång mot England och rättare sagt till Manchester där Manchester United tar emot Stoke City.

 

Manchester United v Stoke City

Ja, jag är en stor United supporter och det är faktiskt inte ofta jag rekar deras matcher. Men idag kunde jag inte låta bli. Dels för det dåliga utbudet, men framförallt med tanke på förutsättningarna.

Manchester United har precis kommit tillbaka från en lyckad resa i Dubai där man spenderade dagarna med att finslipa taktiska detaljer men samtidigt att få träna i lite värme. Jag har ”följt” laget den senaste veckan och man ser ut att ha en riktigt bra harmoni i truppen. Kanske var det just detta man behövde för att dra igång andra halvan av säsongen? Stoke har dessvärre varit bedrövliga på sistone. Man kommer från tre raka förluster och Mark Hughes fick lämna sin tjänst. Så det är nog minst sagt oroligt i Stoke lägret. Jag tror att United kommer ta hem detta bekvämt ikväll. Man fick nog en liten ”boost” utav Citys förlust igår.

Manchester United fem senaste: W2 D3 L0

Stoke City fem senaste W1 D1 L3

Manchester United målsnitt hemma: 2.18 mål/match – Insläppta hemma: 0.45 mål/match

Stoke City målsnitt borta: 0.91 mål/match – Insläppta borta: 2.45mål/match

Skadelägen Manchester United: Den viktige Antonio Valencia  ska nu äntligen vara tillbaka till spel. Även Carrick ska förhoppningsvis vara tillbaka, men räkna inte med all för mycket speltid. Martial ska dock vara osäker till spel på grund av skada. Sedan tidigare så saknas Zlatan, Bailly och Young.

Skadeläge Stoke City: Viktige Jesé och Glen Johnson sägs saknas till dagens match. Man gör sena tester på Martins Indi samt Sshawcross.

Speltips:

🏆 Liga: Premier League
⏱ Spelstop: Today 21:00
🇬🇧 Match: Manchester U v Stoke
✍️ Speltips: Manchester U -1.5
📊 Odds: 1.67 (10Bet)
7️⃣ Antal Units: 7

     Spelbolag10Bet – 100% insättningsbonus upp till 2000kr (Unik för 5spades)

Manchester united

Tipsa om Speltips: Manchester United FC v Stoke City (15/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades