Speltips: Manchester City – Liverpool (9/9) Hörnor att hämta?

Manchester City – Liverpool

Motivering: City och Liverpool delar båda på andraplatsen i premier league tilsammans med Huddersfield och West brom. Tidiga matcher mellan storlag blir alltid intensivt, inget lag vill tappa poäng såhär tidigt på säsongen i en såhär viktig match. Både Liverpool och City kommer kriga i 90 minuter i denna matchen. City anses vara stora favoriter inför detta mötet, men vi får inte glömma att Liverpool imponerade kraftigt senaste mötet mot Arsenal, där man vann med 4-0. Liverpool har fått in Salah i laget, en spelare som genererade hörna efter hörna för Roma förra säsongen och kommer fortsätta göra det för Liverpool.

  • En match med mycket fart?- Matchen kommer svänga åt båda hållen, när ett av laget ligger under så kommer pressen öka åt andra hållet, jag tror på mycket mål och som jag nämnde ovan så kommer båda lagen gå för seger.

Senaste matchen dessa lagen möttes på Etihad Stadium så slutade matchen med 17 hörnor.

  • Liverpool bara 11 hörnor på 3 matcher? – Ja, ni läste rätt, Liverpool har bara fått 4, 4 och 3 hörnor i sina första matcher i premier league. Varför?

Oavsett hur lite hörnor Liverpool har skapat i år, så är faktumet så att dom dominerade hörnspelet förra året. Nu har dom förstärkt med Salah som är en av dom bästa kontingspelarna i världen och som passar perfekt in i stormöten som detta. När jag ser igenom Liverpools elva så ser jag inga svagheter i varken spelarna eller formationen för att hörnor inte ska leverera. Att Liverpool inte fortfarande håller samma antal som dom gjorde förra säsongen ser jag som en slump och jag väljer att totalt bortse ifrån statistik baserat på dom 3 första matcherna. Dessutom så vaknar alltid Liverpools hörnspel mot storlagen. Förra säsongen gjorde Liverpool själva 10 hörnor mot Tottenham, 9 hörnor mot Arsenal och 8 hörnor mot city i dom 3 senaste mötena mellan dessa lag.  Manchester City har öppnat säsongen mycket starkare vid hörnflaggan och har gjort dubbelt så många hörnor som Liverpool. City snittar lite över 7 hörnor på dom tre första matcherna och om dom klarar detsamma idag så är det bara 4 vi behöver från Liverpool för att dagens spel ska gå i box.

Över 10.5 Hörnor väljer jag att spela till 1.81 i odds och önskar alla som ryggar lycka till!

  • Speltips: Över 10.5 hörnor
  • Odds: 1.81
  • Spelstopp: 13.30
  • Spelbolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Manchester City – Liverpool (9/9) Hörnor att hämta? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades