Speltips: Målspel från HockeyAllsvenskan 16/12

Söndagens speltips kommer från HockeyAllsvenskan och det är bottenlagen Tingsryd och Vita Hästen som ska göra upp. Bra form mot bedrövlig form, fortsätter denna trend så kommer hemmalaget trycka in flera kassar denna kväll. 

Speltips:

Dags för lite Allsvensk hockey igen. Sist svek Västerås oss och tappade 3-1 till 4-4 och den stora vinsten uteblev. Tänker att jag ska ta revansch i detta bottenmöte och tycker mitt hittat ett mycket spelvärt odds. 
Tingsryd på plats 11 tar emot jumbon Vita Hästen som ligger på plats 14. 
Det skiljer 9 poäng mellan lagen men det skiljer ganska mycket när man kollar på dagsformen de har. 
Tingsryd har vunnit flera matcher trots tufft motstånd medan Vita Hästens blodröda resultat fortsätter och har t.o.m blivit nollade i 2 raka matcher. 
Tingsryds offensiv har vaknat till liv och här spelar jag “Tingsryd över 2.5 mål” till fina 1.80 på Unibet !

Tingsryd:

Laget ligger på en 11e plats med raden 8-2-5-13 och målskillnad 67-76. -9 i målprotokollet. 
Efter att haft problem hela säsongen med målskyttet så har det kommit igång rejält på slutet och vinsterna kommit också. 
Man har nu vunnit 7/10 senaste matcherna och gjort minst 3 mål framåt i 8/10 matcherna ! 
Enda två gångerna man INTE gjorde 3 mål var när man mötte tabell 2an AIK och tabell 3an Västerås. 
Nu ska man spela hemma mot Jumbon som är helt under isen, behåller laget sitt självförtroende så visst ser chanserna till ytterligare en seger väldigt bra ut !


Vita Hästen:

Laget ligger alltså sist, och man är faktiskt TOKSIST i tabellen. 
Man har 8 poäng upp till närmsta konkurrent (med 1 match mindre spelad) och står just nu på raden 4-3-6-14 och målskillnad 57-81. 
Formen är rent sagt bedrövlig. 
Man har nu förlorat 9/10 senaste matcherna trots att försvaret inte är superkasst. 
Tittar man på formen på resande fot så har man även där förlorat 9/10 senaste matcherna och enda vinsten var mot Pantern som ligger 3e sist i tabellen. 
Nä trots att målvakterna storspelat och hållit siffrorna nere så håller det inte hur länge som helst. Tingsryd är inne i en extremt offensiv period och kommer säkerligen trycka ner Vita Hästen ordentligt i P1. Kommer bara 1-0 tidigt så Vita Hästen måste framåt så kan Tingsryd kontra in flera mål för kvällen. 

Tingsryds form sista 10 matcherna:

Vita Hästens form sista 10 matcherna:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Tingsryd har bra målform och detta spel har suttit i 8/10 senaste.

✅ Tingsryd har vunnit mot flera av topplagen på slutet.

✅ Årets förra möte i denna ishall slutade 5-3. 

✅ Vita Hästen har släppt in 3e mest mål i ligan. 

⚠️ Vita Hästens målvakter verkar hittat en toppform och har inte släppt in mycket mål på slutet trots massa förluster. 

Speltips: Tingsryd över 2.5 mål
Odds: 1.80
Spelstopp: 17.30 
Spelbolag: Unibet

200% upp till 1000 kr
Units: 1.5 / 10
Lycka till om ni ryggar detta speltips.
 

Tipsa om Speltips: Målspel från HockeyAllsvenskan 16/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades