Speltips: Målrikt från Premier League 30/1

Onsdagens speltips kommer från Premier League och här tror jag på en målrik drabbning mellan Southampton och Crystal Palace. Fortsätter målformen hos lagen ?

Speltips:

Premier League fortsätter även denna kväll och nu riktar jag blickarna mot ytterligare ett bottenmöte. Southampton på plats 15 tar här emot Crystal Palace som hittas på plats 14. Båda lagen har varit inblandade i väldigt målrika matcher på slutet och inbördes brukar det bli fina målfester !
Jag hoppas lagens offensivlust fortsätter och spelar här “Asian över 2.5 mål” till oddset 2.0 på Unibet och lägger 5 U som insats.

Southampton:

Laget ligger alltså på plats 15 efter 23 spelade omgångar.
På hemmaplan har man raden 2-5-4 och målskillnad 13-18 efter 11 matcher och snittar således 2.8 mål totalt i matcherna.
Till start kommer man med 5 raka matcher utan förlust och en nyhittad målform för dagen. Man har gjort 8 mål framåt på dom 4 senaste matcherna och samtidigt har man släppt in 6 mål bakåt.
Här på St.Mary´s har man bjudit publiken på otroligt fina målfester på slutet med resultaten: 2-2, 3-2, 1-2, 1-3, 2-2, 2-1.
Överspelet har alltså suttit i 6 raka hemmamatcher 4/6 matcher har t.om passerat 3.5 linan.
Till denna match får man klara sig utan backarna Maya Yoshida som är på landslagsuppdrag och Matt Targett som drog på sig en knäskada i förra matchen. Defensiva avbräck som såklart kan gynna målspelet !

Crystal Palace:

Laget ligger nu på plats 14 efter 23 omgångar och ligger endast före Southampton pga bättre målskillnad.
På bortaplan har man raden 4-1-7 och målskillnad 17-21 och snittar då 3.2 mål totalt i sina matcher på resande fot.
Även Crystal Palace har hittat en liten formtopp med 3 segrar på dom 5 senaste matcherna. Sist slog man Tottenham med 2-0 i cupen och innan dess förlorade man med 4-3 borta mot Liverpool. (enda laget som lyckats göra 3 mål på Liverpool denna säsong)
Crystal Palace har bjudit på väldigt målrika bortamatcher på slutet med resultaten: 3-1, 3-2, 2-3, 0-2, 4-3.
Till start har man skador på sina målvakter och 2st sitter i sjukstugan.
Guaita som stått några matcher på slutet har gjort det jättebra men saknas nu pga en vadskada.
Även 1a målisen Wayne Hennessey saknas till denna match och det är pga en lårskada han fick för två veckor sedan.
Nu kommer den gamle Julian Speroni vakta målet som han gjort de 2 senaste matcherna. 4 insläppta mål mot Liverpool för att senast hålla nollan mot ett svagt Tottenham som bara fick iväg 4 skott mot mål.
(enda matcherna han stått på hela säsongen så självklart är det en försvagning defensivt)


Southamptons 5 senaste hemma:

Crystal Palace 5 senaste borta:

Inbördes på St.Mary´s:

Saker som talar FÖr och EMOT spelet:

✅ Båda lagen har spelat väldigt målrikt på slutet.

✅ Southampton har spelat över 2.5 mål i 6st raka hemmamatcher.

✅ Crystal Palace har spelat över 3.5 mål i 4/5 senaste bortamatcherna.

✅ 4/5 och 5/7 senaste mötena på denna arena har innehållit minst 3 mål.

✅ De redan ganska dåliga försvaren har flera defensiva avbräck pga skador och landslagsuppdrag.

⚠️ Det är långt ifrån några toppklass anfallare på planen och avslutens kvalité kan såklart variera stort. Sedan har båda lagen bara 3 poäng ner till strecket så visst finns risken att lagen inte anfaller så mycket i slutet om det står 1-1 med kvarten kvar för att säkra 1 poäng.

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 2.0
Spelstopp: 20.45
Spelbolag: Unibet
200 % upp till 2000 kr
100 % upp till 5000 kr

Units: 5/10

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Målrikt från Premier League 30/1 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades