Speltips: Målrik drabbning från SHL 31/1

Onsdagens och månadens sista speltips kommer från SHL och det är hatmötet mellan Färjestad och Örebro jag har spanat in. Mycket känslor mellan klubbarna och jag kliver in på ett målspel jag tror sitter fint!

Speltips:

Torsdag kväll och vad passar bättre än lite SHL hockey klockan 19.00 ?
Här möts tabell 4an Färjestad och nästjumbon Örebro som hittas långt ner på plats 13. Känsloladdat möte likt ett derby och det blir ofta mycket stökiga matcher med mycket utvisningar och mål.
Här kommer båda lagen med flera målrika matcher i ryggsäcken så jag testar åter igen att kliva in på målmarknaden.
Över 4.5 mål totalt synas till 1.71 på Nordicbet med 2,5 Unit !

Färjestad:

Laget ligger 4a i tabellen med raden 16-5-4-12 och målskillnad 107-90.
Med den målskörden har man gjort näst mest mål i hela ligan och är endast slagna av Djurgården.
Till denna match kommer man med ganska bra form då man vunnit 4/6 senaste matcherna och målskyttet har tuffat på i vanlig ordning.
Dessvärre för Färjestad så har försvaret inte spelat så bra sista matcherna och man har släppt in hela 13 mål sista 4 matcherna.
Men det gynnar såklart detta målspel och ser man längre tillbaka har Färjestad klivit över 4.5 måls linan i 11/13 senaste matcherna !
Nu har man 4 poäng upp till serieledning och ska man jaga ikapp den luckan gäller det att trampa gasen i botten mot bottenlag som “lillebror” Örebro.

Örebro:

Laget ligger alltså näst sist i tabellen och har raden 8-6-6-17 med målskillnaden 93-108. Örebro har släppt in 3e mest mål av alla i SHL och försvaret ser inte speciellt imponerande ut. Men däremot brukar man tända till i matcherna mot just FBK och bjuda på underhållande matcher.
Sist lagen möttes här så rivstarta Örebro med 0-3 efter P1 för att sedan falla ihop totalt i P3 där FBK hämta ikapp till 3-3 och vann senare i förlängningen. Örebro har spelat över 4.5 mål i 6/10 senaste matcherna samt 8/10 senaste på bortaplan.
Här tror jag laget kommer få det väldigt tufft men då matchen troligtvis innehåller många PowerPlays så väljer jag bort ö2.5 till FBK och kör över 4.5 mål totalt istället då det kan svänga fort i derbyn.


Lagens målform hemma och borta:

Inbördes möten i Löfbergs Arena:

Som ni ser brukar det bli målrika möten i denna ishall och jag tror
inte det blir någon skillnad denna kväll ! 4-2 ?

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Färjestad har spelat över 4.5 mål i 11/13 senaste matcherna.

✅ Örebro har spelat över 4.5 mål i 8/10 senaste bortamatcherna.

✅ Två lag som avskyr varandra, tenderar bli mycket utvisningar i matcherna och ökar målchanserna.

✅ Inbördes har detta spel suttit i 4/5 senaste med bred marginal i denna arena.

⚠️ Känslor och bråk innebär inte bara mycket utvisningar men även mycket spelavbrott. Kan bli en sönderryckt match där lagen inte får igång sina vanliga spel pga alla avblåsningar.

Speltips: Över 4.5 mål totalt
Odds: 1.71
Spelstopp: 19.00
Spelbolag: Nordicbet
100 % upp till 2.500kr

Unit: 2,5 / 10


Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Målrik drabbning från SHL 31/1 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades