Speltips: Malmö – Karlskrona 29/11

Malmö – Karlskrona, Ishockey SHL

Matchen:

Dags för SHL igen och sist vart jag slagen på fingrarna i min dubbel med 1 bortdömt mål bara, tänkte ta revansch idag med detta bottenmöte !
Det är tabell 8an Malmö som tar emot nästjumbon Karlskrona som är fastkilad på plats 13.
Två lag som inte direkt har någon bra form, men här ska jag luta mig mot bortalagets ENORMT dåliga bortasvit samt inbördes möten.
Malmö började säsongen med att chocka alla experter, de vann och vann och vann.
Storlagen åkte hem med svansen mellan benen och ingen förstod vad som hände, nu har de kommit ner på jorden igen men jag håller de som klar favorit i detta möte.
Karlskrona är så dåliga att de förtjänar inte att stanna i SHL, det är ingen underhållning alls i dom matcher jag sett och förlusterna radas upp med stora siffror.
Ikväll är det 3 pinnar som gäller för Malmö !

Statistik:

Malmö har totalt raden 9-1-4-7 och målskillnad 57-55
Malmö har hemmaraden 5-1-2-3 och målskillnad 32-23
Karlskrona har totalt raden 4-2-3-12 och målskillnad 37-60
Karlskrona har bortaraden 0-0-2-7 och målskillnad 12-37, överlägset sämst i hela SHL !

Tittar vi på inbördes möten så har lagen mötts 4 gånger detta år, Malmö har vunnit alla 4.
Då har faktiskt t.o.m 3 av matcherna varit på bortaplan och samtliga 4 har vunnits med minst 2 måls marginal.

Formen: Malmös formkurva känns ganska svår att bedöma inför ett möte med bottenlaget Karlskrona då Malmös 3 senaste förluster kommit mot Linköping, Frölunda och Växjö.
3 lag som står sig väldigt mycket bättre än Karlskrona, innan dessa förluster så hade Malmö vunnit 9/12 senaste hemmamatcherna.
Tittar vi på Karlskronas form på bortaplan så är det väldigt mycket rött, de har inte vunnit en enda match på senaste 11 bortamatcherna.
Tittar vi ännu längre tillbaka så har de endast vunnit 1/19 senaste på resande fot, ett skrämmande facit och Malmö ska bara plocka ner detta lag !

Utgångstipset landar på 3-2 !

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Malmö – Karlskrona 29/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades