Speltips : Malmö – Hv71 Ishockey SHL 23/1

Jag sitter här helt tom, förstår inte vad som händer i fotbollsvärlden från dag till dag. Min Liverpoolrek igår, de spelar propagandafotboll och har en 4-1 ledning mot Manchester City. Omgången efteråt får de stryk av jumbon Swansea ? Nej allt är inte så enkelt med sport och betting, men det finns ju nästan gränser för var som borde kunna ske på en plan haha. Nu överger jag fotbollen och dessa märkliga skrällar och går tillbaka till SHL och ligan jag kan bäst. Det är såklart ingen garanti på vinst för det men tillbaka till ritbordet i denna månads avslutning. Just nu ligger jag bara 9500 kr plus i mitt spreadsheet denna månad och det är såklart 7 raka missar som sabbar dom bättre siffrorna jag hade för 5 dagar sedan. Nä fokus på SHL kommande dagar istället och jag börjar med denna rek ! 

Malmö – Hv71 Ishockey SHL

Matchen:

Dagens speltips hittas i SHL och det är Malmö mot Hv71 som gör upp i denna tisdagsdrabbning. Två lag som ligger på samma poäng och slåss om vem som ska få den sista direktplatsen till slutspelet. 
Detta är vad man brukar kalla en 6-poängs match och här kommer det kämpas med näbbar och klor. En röd tråd däremot som jag tänker följa idag är att båda lagen är väldigt målpålitliga. Jag kommer syna överspelet på 4.5 mål till 1.64 hos Nordicbet i skrivande stund. Här tror och hoppas jag att målformen ska sitta i och ge oss ett glädjevrål innan domaren blåser av. Lagen möttes dessutom i fredags och det mötet slutade 4-4 och detta spel var klart redan efter 33 minuters spelande. 

Malmö har varit inblandade i väldigt målrika matcher på hemmaplan sista tiden förutom dom två sista. Men de studsade tillbaka bra sist borta mot just Hv71 och knep en pinne iom 4-4 resultatet.
Hv71 har blandat och gett på bortaplan men sista omgångarna höjt målsnittet lite. Nä jag tror på samma matchbild som i fredags, fart och fläkt och många målchanser åt båda håll.
Att lagen möttes så sent som för 4 dagar sedan är såklart extra tändvätska. Malmös 4-4 mål kom med bara 1 minut kvar och Hv71 känner sig såklart blåsta på konfettin.
Över 4.5 mål känns riktigt bra och ikväll får vi jubla !

Statistik och form:

Malmö har målskillnaden 109-103 efter 36 matcher vilket ger ett snitt på ca 3 – 3 framåt och bakåt. 
Hv71 har målskillnaden 98-99 efter 37 matcher vilket ger ett snitt på 2.7 – 2.7 mål framåt och bakåt.

Inbördes möten: Tittar vi på de 5 senaste matcherna mellan lagen så har 4/5 slutat över 4.5 mål.
Resultaten: 5-1 Hv71, 2-4 Hv71, 4-2 Hv71, 3-1 Malmö och senaste 4-4 i Jönköping.

Jag tror målfesterna fortsätter och sätter utgångstipset till 3-2 till Malmö !

Lycka till om ni ryggar !

SHL

Tipsa om Speltips : Malmö – Hv71 Ishockey SHL 23/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades