Speltips: Malmo FF – Dalkurd FF 27/5 Sverige; Allsvenskan

Idag har jag rekat ett speltips i svenska Allsvenskan där två formsvaga lag ska mötas. Det ena laget har dock en mycket bättre trupp och är uppe i toppen och slåss varje år. Vill man inte rasa ner allt förlångt från toppen nu så måste man höja sig. Jag har valt att reka Malmö mot Dalkurd och har hittat ett fint spel till 2.01 gånger pengarna.

Speltips: Malmo FF – Dalkurd FF 27/5 Sverige; Allsvenskan

Malmö ligger på 9:e plats i tabellen efter 11 spelade matcher såhär långt. Man ligger långt längre ner än vad man brukar göra och är absolut inte nöjda med denna positionen. Man har bara vunnit 1/5 senaste matcher och det var senaste matchen mot Häcken. Idag ska man dock möta Allsvenskans sämsta lag och då är det bra läge att gå för 2:a raka segern och vända på den dåliga formen.

Dalkurd ligger sist i Allsvenskan med endast 4 poäng tagna på 10 matcher. Man har alltså 1 vinst, 1 oavgjord och 8 förluster. På bortaplan har man 6/6 förluster och det blir inte lätt att ta sig till Malmö och försöka ta poäng idag.

Det är fortfarande tidigt in på säsongen och jag har svårt att se ett Malmö som inte är uppe bland top 3 i slutändan. Nu är det dags och jag tror man vinner man med 2 måls marginal idag och väljer att spela Malmö FF -1.5 till 2.01 gånger pengarna på Betfinal. Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än kassan tillåter!

✅ Tabellskillnaden trots Malmös dåliga form

✅ Malmö vann sin senaste match mot häcken med 2-0 och är på jakt efter sin andra raka för att inte halka för långt från toppen.

 Malmös form är inte imponerande

  Senaste matchen dessa lag möttes i cupen slutade endast 1-0

Speltips: Malmö -1.5

Odds: 2.01

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: Betfinal (100% upp till 1.000kr bonus)

Tipsa om Speltips: Malmo FF – Dalkurd FF 27/5 Sverige; Allsvenskan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades