Speltips: Malmö FF – Brommapojkarna; Allsvenskan – Dags att höja sig?

Det har varit en tuff start för dom regerande mästarna i Allsvenskan då Malmö bara tagit 1 vinst på sina 4 första matcher. Idag möter man dock nykomlingarna Brommapojkarna och det är verkligen tid att höja sig om man vill upp i toppen och slåss i år igen. Jag har hittat ett speltips som jag ser fint värde i inför dagens match och därför tänkte jag reka den matchen här på hemsidan idag.

Speltips: Malmö FF – Brommapojkarna; Sverige; Allsvenskan

Malmö tog som sagt hem titeln i Allsvenskan förra året och gjorde det med god marginal. Denna säsongen har man startat mycket hårdare. Man tog sin första seger mot Elfsborg men efter det har man bara lyckats kryssa mot AIK och Sundsvall samt förlorat med hela 3-0 mot Djurgården. Man är overall ett väldigt starkt hemmalag och har bara förlorat 2 matcher på sina 20 senaste. Idag möter man ett lag som man aldrig har förlorat mot och det är Brommapojkarna.

Brommapojkarna gjorde en riktigt bra säsong i Superettan förra året. Man har dock haft en tuffare start i Allsvenskan. 3 förluster och 1 vinst har man startat säsongen med. Man har bara gjort 3 mål och släppt in 8. Idag ska man ta sig till Malmö och försöka ta poäng. Detta blir nog inte så enkelt då Malmö nog inte vill halka allt för långt bakom toppen såhär tidigt på säsongen.

Full fart framåt för Malmö idag och en stabil seger förväntar jag mig. Brommapojkarna går nog för krysset men lyckas inte hålla igen tillräckligt bra. Jag tror att hemmalaget tar en 2-0 eller 3-1 seger och väljer att spela -1.5 på Betfinal till 1.68x pengarna.

Lycka till om du tar rygg!

Tipsa om Speltips: Malmö FF – Brommapojkarna; Allsvenskan – Dags att höja sig? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades