Speltips: Målglad fotboll från Championship ? 27/10

Lördagens speltips hämtas från Engelska Championship. Det är dom målglada lagen West Bromwich och Blackburn som gör upp på The Hawthorns klockan 16.00. 
Båda lagen gör en hel del mål men släpper även igenom ganska mycket, här kliver jag in på ett målspel utan att tveka !

Speltips: 

14 omgångar är spelade av årets upplaga av Championship. Tabellen börjar sätta sig och lagen har mer än väl spelat ihop sig. 
Idag tar tabell 4an West Brom emot tabell 9an Blackburn och jag förväntar mig en målrik tillställning. 
West Brom ramlade ner från Premier League till denna säsong medan Blackburn avancerade upp från League One. 
Kan låta som en lätt 1a på pappret men West Broms försvar är allt annat än stabilt och Blackburn har en helt okej offensiv i bortaspelet.  
Jag väljer här att lägga 2 Units på “Över 2.5 mål totalt” i matchen till 1.85 genom LeoVegas som ger högst odds i skrivande stund !

West Brom: 

Laget ligger 4a med raden 7-3-4 och har målskillnaden 32-22 och snittar totalt 3.9 mål i alla sina matcher hittills.
På hemmaplan har man raden 5-0-2 och målskillnad 21-11. Inför sina hemmafans har man snittat OTROLIGT 4.6 mål så publiken har verkligen fått valuta för pengarna.
Efter att ha inlett säsongen väldigt starkt med väldigt många segrar så har det nu kommit 2 raka förluster. 1-0 borta mot Wigan och sist 1-4 hemma mot Derby. 
Detta är lite så jag upplevt West Brom denna säsongen. Offensiven sitter som en smäck i 2/3 matcher men defensiven svajar hela tiden. 
West Brom har gjort överlägset mest mål i hela ligan men samtidigt är det inget topplag som släppt in så mycket mål heller. Närmaste “topplaget” med så bristande defensiv är just dagens motstånd Blackburn ! 
Hur ofta har ni hört att ett lag på 4e plats har släppt in fler mål än 17 andra lag i ligan ?!?! Då kan ni förstå varför de snittat 3.9 mål i alla sina matcher och 4.6 mål på hemmaplan.

Blackburn: 

Laget ligger på en 9e plats med raden 5-6-3 och målskillnad 17-19 och snittar totalt 2.6 mål i sina matcher. 
På bortaplan har man raden 3-2-2- och målskillnad 9-11 där man då snittat 2.9 mål totalt. 
Man inledde säsongen med flera målsnåla matcher som har dragit ner deras totala målsnitt med en imponerande defensiv. Men dom senaste omgångarna har det sett svagare ut bakåt vilket såklart framkallat de målrika resultaten.
Blackburns offensiv hänger mycket på deras offensiva mittfältare Bradley Dack som snittar ett mål framåt i varannan match. 
Nu står man inför sin defensivt tuffaste uppgift då man möter ligans målrikaste hemmalag som snittar 3 mål framåt på ! 
Tuff match att vänta men med ett svajigt hemmaförsvar finns såklart luckor för Blackburn att utnyttja. 

West Broms matcher på hemmaplan: 


Blackburns matcher på bortaplan: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

West Brom har ett målsnitt på 4.6 mål i sina hemmamatcher.

West brom själva snittar 3.0 mål framåt på hemmaplan.

West Brom har släppt in minst 1 mål bakåt i 6/7 hemmamatcher.

Trots sin 4e plats har West Brom släppt in fler mål än 17 lag i ligan och blöder bakåt. 

Blackburn har gjort minst 1 mål framåt i 6/7 bortamatcher. 

West Brom har spelat ö2.5 mål i 6/7 hemmamatcher och Blackburn i 4/7 bortamatcher. 

⚠️ Fortsätter West Brom med sitt tokoffensiva spel eller tänker de lite mer defensivt efter 2 raka förluster och 4 insläppta mål sist ?

Utgångstipset sätts till 2-1 !

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Målglad fotboll från Championship ? 27/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades