Speltips: Malaga – Villarreal LaLiga 1/4

Dagens speltips är fotboll från spanska LaLiga. Här tycker jag mig ha funnit ett otroligt vackert odds och förstår inte alls vad oddssättarna tänkt på här. 
Jag tycker inte oddset speglar förutsättningarna och lagens form så jag tänker spela här ! Oddset borde vara runt 1.60 i mitt tycke men 10bet bjuder på 1.83 !

Matchen: 

Detta är mötet mellan jumbon Malaga och 5e placerade Villarreal. Malaga har ligans överläget sämsta form med 0 segrar senaste 17 matcherna medan Villarreal som kämpar om Europaplatserna har vunnit 3/5 senaste. Ska Malaga lyckas stanna i ligan så måste de ta ikapp 14 poäng på 9 matcher och det lär de inte göra. Så medan Malaga typ är klara för att åka ur så har Villarreal platsen som innebär EuropaLeague just nu. De har 12p upp till Valencia på CL plats så det är gasen i botten som gäller om de ska nå dit. Bakom sig har de Sevilla bara 2 p efter så en förlust mot jumbon har de verkligen inte råd med !
Här tänker jag spela Villarreal -0.25 vilket innebär att jag tror på bortaseger. Men slutar matchen X så får jag halva insatsen tillbaka. Malaga som inte vunnit på 17 matcher kan jag inte se vinna detta möte. Speciellt inte när de inte har någon motivation och Villarreal kommer gå ut stenhårt för 3 poäng här.

Malaga: 

Även i hemmatabellen är Malaga toksist. De har raden 2-3-9 och bedrövliga målskillnaden 10-21. De 2 ynka segrarna har kommit mot Celta Vigo och Dep.La.Coruna och ingenting man skryter över direkt. 
Som jag skrev innan så verkar de gett upp säsongen för länge sedan och har 17 raka matcher utan seger. (Det måste vara rekord) 
På hemmaplan sista 10 matcherna har de raden 0-3-7 och BARA gjort 3 mål framåt !! Och då är 2 av målen i vänskapsmatcher mot betydligt sämre motstånd. 
Malaga har gett upp säsongen och jag kan inte förstå hur tränaren ska kunna tända en gnista hopp i sina spelare till denna match. 

Villarreal: 

Laget ligger 4a i bortatabellen och endast de riktigt stora lagen Valencia, Atl.Madrid, Real.Madrid och Barcelona slår dom i bortaspelet. 
Villarreal har raden 6-3-6 och målskillnad 15-18 på resande fot. Då ska tänkas på att ligan började sämsta möjliga med 0-8 i målskillnad på första 3 bortamatcherna. Sedan dess har de spelat upp sig med då 15-10 sista 12 matcherna. Efter en ganska mörk period med flera förluster på kort tid så har de tagit sig i kragen och håller Sevilla precis bakom sig i tabellen. De kommer med 2 raka segrar och den senaste med 2-1 mot Atl.Madrid är riktigt imponerande. Atl.Madrid hade vunnit 11/12 senaste inför den matchen så det var såklart en seger som stärker självförtroendet inför kvällens match !

Inbördes möten: 

Säsongens tidigare möte vann Villarreal med 2-0 full rättvist. 
Tittar vi lite längre tillbaka så har Villarreal vunnit 5/6 senaste mötena i ligan. 

Ett hemmalag som gett upp och är helt ur form mot ett stabilt bortalag som kämpar om Europaplatserna. Finns väl ingenting som talar emot bortalaget va? 
Jag tror på en knapp seger, 0-1 eller 1-2 !

  • Speltips: Villarreal Asian -0.25

  • Odds: 1.83

  • Spelstopp: 18.30

  • Spelbolag: 10Bet
    100 % upp till 2000 kr
    Unik deal här

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Malaga – Villarreal LaLiga 1/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades