Speltips: Malaga v Barcelona (10/3)

Efter ett par dagars vila så var jag tillbaka igår och rekade Monaco över 1.5 mål. Utgången blev som jag förväntade mig och matchen slutade 1-3 till Monaco. Dock så gick det kanske lite snabbare än förväntat då man löste båda sina mål inom 20 minuter. Men ibland så är det skönt att slippa känna av den där stressen trots att det har sin charm att få in spelet matchens sista spark. Idag är det lördag och utbudet är stort, som vanligt väldigt svårt att välja en match, ”rätt” match. Men jag tror mig ha funnit den och då spelar jag den för att jag anser att värdet är väldigt stort. Det här spelet måste vi dock vänta till den 90e minuten. Jag hittar mitt spel i Spanien, kvällsmatchen mellan Malaga v Barcelona. Häng med!

Malaga v Barcelona

Vi tar en titt på tabelläget:

1. Barcelona 27 matcher 70:13 69 poäng.

20. Malaga 27 matcher 16:43 13 poäng.

Malaga målsnitt hemma: 0.78 mål/match – Insläppta: 1.46 mål/match.

Barcelona målsnitt bortaplan: 2.28 mål/match – Insläppta: 0.5 mål/match.

Vi har alltså tabellettan Barcelona mot tabelljumbon Malaga. Malaga har endast gjort ett mål på sina sju senaste hemmamatcher och har endast tagit två poäng på sina 12 senaste matcher. Man får nog tyvärr räkna med en nedflyttning. Lägg där till att man lär sakna en del spelare idag så som Penaranda, Recio och Diego Gonzalez alla sägs vara skadade. Rykten säger även att dom kreativa spelarna Juanpi och Borja Baston kan missa matchen. Barcelona är på väg att slå rekord i obesegrade matcher i la liga och sju av åtta senaste bortamatcherna har man vunnit och hållit nollan. Förvisso har man Champions league att tänka på i veckan, men värdet på spelet är fortfarande alldeles för stort för att inte spela med tanke på förutsättningarna.

Nej, jag väljer att spela Barcelona vinna och hålla nollan idag till ett fint odds.

🏆 La liga
⏱ Today 20:45
🇪🇸 Malaga v Barcelona
✍ Barcelona vinna och hålla nollan
📊 1.96 (Betsafe)
7️⃣ Units

Spelbolag: Betsafe – Bonus: 100% upp till 1000kr

Betsafe

Tipsa om Speltips: Malaga v Barcelona (10/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades