Speltips: Maidstone United- Bromley ( 3/10) National Leauge

Maidstone Unitied – Bromley

Min resa i Sydkorea börjar gå mot sitt slut och en ny resa tar vid om 9 dagar. Då bär flyttlasset söderut mot Thailand och en ny epok tar vid. Det har varit en fantastisk resa hittills och ska man summera dessa 2,5 månad jag varit här så avslutades september med en nettovinst på 62.000 på 15 dagar då min period på Spreedsheet går från 15 september till 15 oktober osv. Jag har bestämt mig för ta mig till en ny nivå i Thailand och endast sätta in 5000 kr. Dom 5000 kronorna ska jag sen leva på och förvalta månad för månad och sikta på att plocka ut 14.000kr plus varje månad. Billigare än så går det inte att leva i Thailand. Idag hämtar jag hem dagens rek från Englands National Leauge och matchen mellan Maidstone United – Bromley. Så långt ner i serie systemet att man kan höra spelarna prata taktik från mittcirkeln.

Maidstone United är ett mediokert lag på en 6e plats i ligan . Men har trots sin statistik på 6 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster inte förlorat på hemmaplan. 2 vinster och 4 oavgjorda har det blivit medans Bromley kommer till start med 1 vinst, 2 oavgjorda och och 3 förluster. 6/12 i målskillnad tyder på att man släpper in hel del mål bakåt medans Maidstone inte gör det. Jag har räknat ut att chansen för att denna sitter till oddset som bjuds ligger på 62 procent och sett till oddset är det spelvärt att ge det en chans så jag synar 1.80 idag till en Maidstone seger och förväntar mig ett bra taktik snack från mitt cirkeln. Lycka till men inte för mycket.

Speltips: Maidstone United @ 1.80

Spelstopp: 20:45

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Maidstone United- Bromley ( 3/10) National Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades