Speltips: Macclesfield – Wrexham (24/7) Club Friendly

Vi är tillbaka på vinnande spår och gårdagens rek satt enkelt. Vi hade spelat över 1.5 mål till Grindavik och redan efter 19 minuter fick vi 1-0 och efter 24 minuter var det 2-0 mot jumbon Keflavik och reken klar. Matchen slutade tillslut 3-0. Idag har jag grävt vidare och idag har jag hittat en vänskapsmatch där jag ser det ena laget som en favorit. Lagen som ska mötas i dagens speltips är Macclesfield från England och Wrexham från Wales.

Speltips: Macclesfield – Wrexham (24/7) Club Friendly

Om vi kollar på förra säsongen i Vanarama National League så toppade Macclesfield tabellen med 92 poäng. Man vann ligan med hela 10 poäng över tvåan Tranmere. På 46 spelade matcher så tog man 27 vinster, 11 oavgjorda och endast 8 förluster. På hemmaplan så lyckades man ta 13 vinster, 7 oavgjorda och 3 förluster. Macclesfield har tagit 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på sina senaste 5 hemmamatcher. Idag ska man ta emot ett lag som slutade mer i mitten av tabellen, Wrexham.

Wrexham slutade på 10:e plats i ligan och tog 19 vinster, 11 oavgjorda och 16 förluster. Hemma eller bortaplan spelade ingen större roll då man tog cirka hälften av sina vinster på bortaplan. Wrexham har dock inte gjort det speciellt bra på bortaplan i sina senaste matcher och har 3 förluster och 2 oavgjorda på dom 5 senaste matcherna.

Inbördes möten:

Kollar man på inbördes möten så har Macclesfield vunnit dom 4 senaste mötena medans den 5:e slutade 0-0. 3 av matcherna har slutat med 3 måls marginal, 4-1, 0-3 och 3-0 till Macclesfield och man är helt klart det bättre laget ikväll.

Jag har valt att spela Macclesfield rak 1:a idag till fina 1.95 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

Form och förgående säsong

Inbördes möten

⚠️ Det är träningsmatch och allt kan hända.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Macclesfield – Wrexham (24/7) Club Friendly till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades