Speltips: Luzern vs Young Boys (22/10) Schweiz Super Leauge

Live at Donington Kolla killens steg rörelse 2 minuter in i klippet. Exakt samma rörselse i stegen hade jag efter att SC Padersborn gjorde 2-0 igår.Från bordet till baren och sen tillbaka. Kolla in klippet. Helt underbart är det. Det blev  3200 bath igår på den 1000 lappen. Det va som Kingen sa igår när vi drog en öl till United förlusten. För 5000 bath får man taxi hem efter att man har storhandlat på Tesco. Det ger en perspektiv på hur länge man kan klara sig i Thailand när man bor här. Det funkar inte att gå och äta frukost på hotellet varje dag för 700 bath, även om frukosten är värd pengarna så kan man lika gärna gå till ett cafe längre ner på gatan och köpa en baguette kaffe och en vattenmelon smoothie för 200 bath. Man är ju trots allt ingen turist längre. Sjukt när man säger det så men det är ju så det är.

Jag lovade mig själv igår att jag borde hänga mer i den tyska andra divisonen och neråt. Det verkar ju vara nån slags gåva man har att hitta bortglömda vinstlotter. Men idag håller vi Tyskland på linan pga utbudet och tar oss istället mer västerut i Europa. Nämligen till Schweiz och matchen mellan Luzern och Young Boys. 9an Luzern mot ettan Young Boys och man bjuds på 1.95 för en rak bortaseger till Young Boys. Ett lag som inte bara på pappret är det bättre laget. Man står på 7 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster och har en målskillnad på 26/10 vilket nästan är en dubbel målskörd framåt än Luzern på sina 14 mål framåt. Inga skador är rapporterade från någon av lagen och för mig finns det bara en sak och det är full fart framåt. Young Boys till 1.95! Lycka till men inte för mycket.

Spreadsheet 15e oktober till 15e November

Speltips: Young Boys @1.95

Spelstopp: 16.00

Bolag:Unibet

Tipsa om Speltips: Luzern vs Young Boys (22/10) Schweiz Super Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades