Speltips: Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks (03/03) USA; NHL

Igår så satt Monaco fint efter en 2-1 seger mot bordeaux. Det såg länge illa ut efter att man kom i underläge i minut 32, men efter 45:e minuten så gjorde Jovetic 1-1 och efter 69 minuter gjorde Rony Lopes 2-1. Nattens NHL spelade vi Nashville som vinnare, dom vann absolut men tyvärr inte förens i förlängning. Jag har hittat ett speltips till i NHL som spelas ikväll. Matchen jag pratar om är mellan Los Angeles Kings och Chicago Blackhawks. Jag fortsätter med 1X2 och hoppas dagens NHL slutar med en vinst.

Speltips: Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks (03/03) USA; NHL

Kings spelade fin hockey senast mot Colombus Blue Jacket, man segrade med 5-2 och ska idag ta emot ett Chicago Blackhawks som precis spelat borta i en tuff match mot San Jose Sharks. Chicago fortsätter hålla en dålig form borta med 7 raka förluster.

Kings har 3 raka vinster, 5-2 mot Colombus, 1-4 mot Vegas borta och 3-2 mot Vegas hemma på övertid. Man har bara 5 vinster på sina 10 senaste hemmamatcher men i de senaste matcherna har man visat finare Hockey och inatt ska man möta ligans just nu sämsta bortalag.

Inbördes möten mellan dessa lagen har varit väldigt ensidiga på sista tiden. Los Angeles Kings har gått som vinnare i dom 4 senaste matcherna. 2 av dessa matcherna har blivit avgjorda på övertid. Men dom 2 senaste har man vunnit på bortaplan med 1-3.

Det luktar ännu en hård förlust för Blackhawks ikväll. Man torskade senast med hela 7-2 och självförtroendet är inte direkt på topp. LA kings går för sin 4:e raka seger ikväll och jag tror på en 4-2 eller 5-2 seger. Spelet hittas på 10bet till 1.90 gånger pengarna.

Jag önskar alla lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela för mer pengar än plån boken tillåter!

Tipsa om Speltips: Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks (03/03) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades