Speltips: Lorient v Le Havre (5/3)

Det blev pengarna tillbaka igår då Levante tog emot Espanyol. Vi spelade Espanyol DnB. Espanyol anfallare Garcia skadade sig på uppvärmningen dessvärre och kunde inte spela. Levante tog ledningen på en straff i den 55e minuten men turligt nog för oss så lyckades Espanyol kvittera i den 91a minuten vilket betyder pengarna tillbaka. Annars handlade gårdagen om fiorentinas lagkapten, den italienska stjärnan Davide Astori som avled i hotellrummet under natten. Dom skulle ha match igår mot Udinese, samtliga italienska matcher ställdes in. Spekulationer säger att han somnade in av en hjärtattack, dock ingenting bekräftat. Det är vid såna här stunden fotbollen hamnar i skymundan och man inser hur kort livet kan vara. Davide och hans fru fick nyligen en dotter dessutom. Så mina tankar går till Fiorentina och framförallt Davides familj, må han vila i frid. Idag väljer jag att ta ett spel från Frankrike, matchen mellan Lorient v Le Havre.

Lorient v Le Havre

7. Le Havre 27 matcher 36:24 44 poäng.

8. Lorient 27 matcher 44:33 44 poäng.

Som ni ser är det riktigt tajt lagen emellan. Båda lagen har endast fyra poäng upp till en femte plats som innebär avancemang till Ligue 1. Vilket kommer innebära att inget av lagen kommer vara nöjda med ett oavgjort resultat.

Lorient målsnitt hemmaplan: 1,71 mål/match – Insläppta: 0,93 mål/match.

Le havre målsnitt bortaplan: 1,29 mål/match – Insläppta: 1,14 mål/match.

Lorient har gjort MINST ett mål på dom åtta senaste hemmamatcherna, varav sju av åtta matcher har slutat med att båda lagen gör mål.

Le havre har gjort MINST ett mål i sju av dom åtta senaste bortamatcherna, varav sex av åtta matcher har slutat med att båda lagen gör mål.

Hela fyra av fem senaste matcherna mellan lagen har slutat med att båda lagen gör mål: 3-2, 0-1, 4-3, 1-1 och 1-3.

Jag väljer att syna spelet på båda lagen gör mål till ett fint värde och investerar sju units här.

🏆 Ligue 2
⏱ Today 20:45
🇫🇷 Lorient v Le Havre
✍ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.86 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Bethard

Tipsa om Speltips: Lorient v Le Havre (5/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades