15:30
Speltips
Bundesliga 18 maj 2019

Speltips: Lördagsdubbeln till 2.79x kebabsåsen 18/5

Speltips: 

Medan Ishockey-VM rullar vidare så tänker jag lägga en fotbollsdubbel i bakgrunden. Sista omgången ska spelas i LaLiga och Bundesliga så jag tänkte utnyttja detta med att vissa lag har mer motivation än andra. 
Spel 1: Getafe vinner hemma mot Villareal till 1.65. 
Spel 2: Ett mål inom 25 minuter i Herta Berlin - Leverkusten 1.69.
Totalt odds 2.79 på Nordicbet och 1 Units läggs.

Getafe - Villareal 16:15

Getafe ligger på en 5e plats och missar just nu CL på bara målskillnad, man jagar Valencia som har en knepig bortamatch och tappar de poäng har Getafe guldläge att knipa CL platsen här i sista omgången. 
Man tar emot Villareal som ligger på plats 14 och har absolut ingenting att spela för, gissar att det roteras lite i elvan här och låter någon/några juniorer få känna på hetluften när man ändå inte har något att spela för. 
Getafe vann säsongens förra möte med 2-1 på bortaplan, nu med all motivation på sin sida är detta en straffspark de inte får missa !

Herta B - Leverkusen 15:30

Tabell 10an Herta B har ingenting att spela för denna sista omgång, när de dessutom nu har flera skador med bla 1a målisen så tror jag man roterar en hel del och bara avrundar denna säsong med spelsugna bänklirare. 
Nu tar man emot Leverkusen som ligger 5a i tabellen på sämre målskillnad än B.Mönchengladbach. Det innebär att Leverkusen har allt att spela för och när målskillnaden mellan lagen bara är 2 mål så visst blir det full satsning framåt direkt här. 
Gladbach spelar mot Dortmund i sista omgången så det blir ingen lätt seger för dom, detta ger såklart Leverkusen motivation att gå framåt och försöka få en snabb ledning och stressa Gladbachspelarna som garanterat kommer veta vad det står i denna match. 
Två målglada lag möts med skador i de defensiva leden för Herta Berlin, upplagt för målfest och jag tror det smäller innan matchminut 25 åt något av hållen. 


Som ni ser har båda lagen spelat målrikt på slutet i sina hemma respektive bortamatcher. 
Nu när Leverkusen har blodad tand för CL så lär det bli fart direkt vid avspark. 

Lycka till om ni ryggar denna dubbel !

 

Tipsa om Speltips: Lördagsdubbeln till 2.79x kebabsåsen 18/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.79 Dubbel 1 Unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

18 maj 2019

MATCHTID: 15:30

Spel: Dubbel
Insats: 1 Unit

ODDS: 2.79

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades