Speltips: Lördagens Fotbolls dubbel 31/3

Helgens speltips är en dubbel med lite fotboll från Kina och Tyskland. Jag har hittat 2 odds som smakar fint pregame och slår ihop dom till en trevlig 3.29 oddsare !

Changchun Yatai – Guangzhou R&F, start 09.30.

Detta är omgång 4 i Kinesiska Super League. Hemmalaget ligger på plats 14 och bortalaget på plats 3. Man ska inte bry sig så mycket om tabellplaceringarna såhär kort inpå i säsongerna men det finns en röd tråd för dessa lag. Det har blivit väldigt målrikt i de 3 första omgångarna och hemmalaget har börjat med 1-1, 0-5, 1-1 medan bortalaget börjat med 5-4, 2-0, 2-5. Förra säsongen var Yatai ett målglatt hemmalag och Guangzhou ett målglatt bortalag. Det verkar som ett de fortsätter på det spåret även iår och jag tänker spela på över 2.5 mål i matchen till 1.64. 
Nu har ju ligan nyss börjat men synar vi de senaste 10 matcherna för båda lagen så har det sett ut såhär: 
Yatai har 5-3-2 och spelat över 2.5 mål i 7/10 senaste matcherna. 

Guangzhou R&F har raden 7-0-3 och spelat över 2.5 mål i 8/10 senaste matcherna.
Sist lagen möttes slutade matchen 3-2 + en straffmiss. Men även i 7/7 senaste inbördes på denna arena har gått över 2.5 måls linan.
I hemmalaget känner ni nog till PL bekantingen Ighalo som öste in mål för Watford för 2 år sedan.
Utgångstips 2-1, 1-2

Duisburg – Kaiserslautern, start 13.00.

Omgång 28 i 2.Bundesliga och det är tabell 7an Duisburg som tar emot jumbon Kaiserslautern på plats 18. 
Medan Duisburg kämpar för att nå kvalplatsen till Bundesliga så kämpar Kaiserslautern för sin överlevnad i ligan. 
Här tänker jag ta rygg på det bästa laget av dom 2 som dessutom har en riktigt bra målform för dagen. Jag tänker syna över 1.5 mål av Duisburg till väldigt höga och förvånade oddset 2.00. 
Dusiburg som jagar kvalplatsen har målskillnaden 20-21 på hemmaplan efter 13 omgångar. Det ger ett målsnitt på 1.54 mål framåt och ska alltså nu möta ligans sämsta lag med inför sina egna hemmafans. Med en morot framför ögonen till kvalplatsen så ser jag det som väldigt stor chans att de petar in minst 2 mål idag med. Tänk då också på att de vässat sig sista tiden och spelat över 1.5 mål framåt i 8/9 senaste hemmamatcherna. Enda gången de misslyckades var sist mot serieledarna Dusseldorf och den matchen slutade 1-2 så det är inget att skämmas för. Idag är det mycket sämre motstånd och de ska nu möta ett av ligans absolut sämsta försvar !

Kaiserslautern ligger 8p ifrån att få kvala om att få stanna i ligan. Just nu ser det väldigt hopplöst ut och de får inte defensiven att fungera. Tittar vi på deras senaste bortamatcher så har de släppt in minst 2 mål i 7/10 matcher. Formen för bortalaget är bedrövlig och de har faktiskt förlorat 11 av de 15 senaste bortamatcherna.
Sist lagen möttes i ligan vann Duisburg med 1-0 på bortaplan och kunde t.o.m kosta på sig att missa en straff.  Inför sjungande hemmafans så tror jag de löser denna lina galant.
Utgångstips 2-0, 2-1. 

Lycka till om du tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Lördagens Fotbolls dubbel 31/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades