Speltips: Lördagens Dubbel fotboll 14/4

Dagens speltips blir en dubbel med två spel jag tror riktigt mycket på. Den ena matchen är från Schweiziska Challenge League och den andra från Skotska League One. 3000 kr skickas in och jag räknar med att få tillbaka 8289kr runt klockan 20.50 ikväll när domaren blåser av.

Match 1: East Fife – Arbroath BLGM @1.57.

Detta är tabell 6an hemma mot tabell 3an. Jag spelar att båda lagen ska göra mål och det är inget märkligt alls när man tittar på lagens målsnitt och form. 
East Fife har målskillnaden 31-29 efter 16 hemmamatcher. Ett målsnitt på 1.9 mål framåt och 1.8 mål insläppta.
Arbroath har målskillnaden 35-23 efter 16 bortamatcher. Ett snitt på 2.2 mål framåt och 1.4 mål insläppta. 
Hemmalaget har spelat BLGM i 7/10 senaste hemmamatcherna och bortalaget har spelat BLGM i 8/10 senaste bortamatcherna. Det är sjuka målfester i denna liga och inbördes under 2017 har de spelat 2-3, 3-1, 1-1. 
BLGM är givet !
Utgångstips 1-2 ?

Match 2: Schaffhausen – Aarau Asian -0.5 hemmalaget @ 1.76.

Detta är tabell 4an hemma mot tabell 6an. Kanske låter som en jämn match men det skiljer hela 15 poäng mellan lagen trots bara 2 placeringar. För er som följer Schweiziska ligan så vet ni om att hemmaplan är väldigt viktig för resultaten. Här möts hemmastarka Schaffhausen och extremt bortasvaga Aarau. Jag spelar den raka 1an (men asian -0.5 gav lite mera) och förstår inte oddset här. 
Schaffhausen har hemmaraden 9-0-4 och målskillnad 30-12, +18 !
Aarau är sist av alla bortalag med raden 1-2-10 och målskillnad 10-32, -22 !
Som ni ser är det verkligen skilda världar mellan lagen trots bara 2 tabell placeringars mellanrum.
Lagen möttes 2 ggr på denna arena under 2017 och de matcherna slutade 4-0 och 4-1. 
För att förstå hur hur kassa Aarau är på bortaplan ska vi titta ännu längre tillbaka. De har nu 5 raka förluster och 19 förluster på senaste 24 bortamatcherna ! 19/24 förluster…… (Längre än så kan jag inte se)
Utgångstips 2-0, 2-1.

Ja det är en helt förkrossande statistik och form som talar för dessa 2 spelen, jag slår ihop dom till en dubbel och håller tummarna för att skrällarna ska hålla sig borta !

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Lördagens Dubbel fotboll 14/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades