Speltips: Lördagens 11-oddsare 2/6

Lördagens speltips blir en 4-ling och 11-oddsare. Jag har filat ihop 4 spel som jag tror väldigt mycket på till bra odds och jag lägger min standardpeng på 1000 kr på denna kupong !

Matcherna: 

Norrby-Brage Asian 0 Brage, odds 1.98 Start 16.00 Superettan

13 placerade Norrby tar emot 6an Brage som är riktigt svårslagna. 
Tror på en jämn match men synar Brage pga lagens form. Norrby kommer till start men formen 0-2-3 och endast ETT mål framåt på dessa 5 matcher. Brage har formraden 1-3-1 och senast spöade dom dåvarande serieledarna Örgryte med 3-1. Brage står bara på en förlust denna säsong och har bara förlorat mot nuvarande serieledarna Falkenberg. Norrbys ineffektiva anfall mot Brages tajta bortaförsvar, målsnål bortaseger tror jag på men garderar med X. 

Varberg-Halmstad BLGM, odds 1.76 Start 16.00 Superettan

Varberg på plats 12 tar emot 5an Halmstad. Även här möts 2 lag i helt olika form men lagen vet vart målet står så därför väljer jag BLGM trots att jag tror mer på en Halmstadseger. 
Varberg har formraden 1-1-3 och målskillnad 6-8 på dessa 5 matcher. 3 raka förluster nu men riktigt tufft motstånd på slutet är såklart en förklaring. Halmstad kommer med bra form och den raden de har är 4-1-0 och målskillnad 10-2. Men då har de mött flera lag som ligger långt ner i tabellen men ska såklart inte pratas bort ändå. 
Tror Varberg kan streta mot bra här och 1-1, 1-2 tror jag det slutar. 

Degerfors-Värnamo Över 1.5 mål Degerfors, odds 1.83 Start 18.00 Superettan

Tabell 7an Degerfors hemma mot jumbon Värnamo på plats 16. 
Tror Degerfors kommer föra denna match och Värnamo som gärna anfaller med mycket folk kommer lämna luckor bakåt. Detta kommer Degerfors anfallare utnyttja och göra minst 2 mål framåt. Degerfors har en helt okej offensiv och gjort minst 1 mål framåt i 8/10 matcher i år. Nu spelar de hemma mot jumbon som släppt in massor av mål på slutet. 3, 4, 4 mål har Värnamo släppt in och försvaret har inte fungerat alls trots återvändande spelare till backlinjen. Tror Värnamo får det väldigt tufft här och absolut kommer Degerfors hänga 2 mål. 

Mariehamn-Inter Turku BLGM, odds 1.74 Start 18.00 Finland Veikkausliiga

Tabell 8an Mariehamn tar emot tabell 9an Inter Turku. Oddset är jämnt fördelat mellan lagen och båda lagen har ett “okej” anfall men bedrövliga försvar. 
Mariehamn står på målskillnad 9-11 efter sina 6 hemmamatcher. Inter Turku står på 8-14 efter sina 6 bortamatcher.
Båda lagen snittar alltså ca 1.5 mål framåt och ca 2 mål bakåt. Det är som upplagt för BLGM och oddset 1.74 i en såhär jämn match är bara för bra för att motstå. Lagen möttes på denna arena för bara 3 månader sedan och det var en galen målfest som slutade 2-4. Matchen innan 2-1 och innan den 5-0. 

Lycka till om ni tar rygg på något av spelen eller kanske allihopa !

Tipsa om Speltips: Lördagens 11-oddsare 2/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades