Speltips: Livingston – St Johnstone; Scotland Premiership 1/11

Extremt dålig comeback från min sida och jag kan inte mer än att beklaga för det. Idag har jag försökt gräva mig ännu djupare för att vi ska ta och vända tåget mot flera raka vinster istället. Jag har valt en match ifrån Scotlands Premiership där ett extremt starkt hemmalag, Livingston ska ta emot St Johnstone.

Speltips: Livingston – St Johnstone; Scotland Premiership 31/10

Livingston:

Man ligger på 4:e plats i tabellen med 9 matcher spelade. Man har tagit 5 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust såhär långt in denna säsongen. Man har alltså bara förlorat en gång men det som lockar mig mest till spelet idag är ens extremt starka hemmaform. Man har på egen arena tagit 4/5 vinster medans den andra har slutat oavgjort. På dessa 5 matcherna har man gjort 8 mål och endast släppt in 1 mål. Man är just nu ligans näst bästa hemmalag med endast Celtic framför sig. Idag ska man ta emot ett lag i mitten av tabellen, St Johnstone.

St Johnstone:

Man ligger på 7:e plats i tabellen och har en mer spelad match än Livingston. Man har på dessa 10 matcher tagit 4 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster. Man har på sina 5 senaste matcher vunnit 2 matcher och förlorat 3. På bortaplan har man spelat 5 matcher och där har man tagit 2 segrar och 3 förluster med en målskillnad på 5-10.

Inbördes möten mellan dessa lagen är knappt värt att kolla på eftersom den senaste matchen spelades 2016 och slutade 1-1. Innan det så måste man helt tillbaka till 2013 för att se dom mötas.

Jag förstår inte varför den raka 1:an idag på ett lag som ännu inte förlorat står på hela 2.15 i odds. Däremot så har jag valt att försäkra mig idag och personligen väljer jag att spela DNB (Draw no bet) till 1.54 just av den anledningen att Livingston har 5/5 hemmamatcher utan förlust.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Livingston har inte förlorat en ända match på hemmaplan.

✅ Livingston har imponerande 8-1 i målskillnad på hemmaplan

✅ St Johnstone har inte imponerat borta och har målskillnaden 5-10

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Livingston – St Johnstone; Scotland Premiership 1/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades