Speltips: Liverpool – West Bromwich Fotboll 13/12

Liverpool – West Bromwich, Premier League

Matchen:

Många matcher i Premier League ikväll och här har jag hittat ytterligare ett smarrigt odds.
Det är MrGreen som dukar upp oddset 2.25 på att West Bromwich ska få minst 3 kort i matchen, och det tror jag verkligen att de kommer få.
West Bromwich är det lag i hela Premier League som dragit på sig flest gula kort per match på bortaplan.
Mot de sämre lagen ligger de runt 1-2 kort men när de möter lag från “topp 6” så hänger de inte alls med och snittet ökar drastiskt.
De snittar 2.5 kort totalt på bortaplan och när de mötte Arsenal och Tottenham på bortaplan så drog de på sig 4 st under matchens gång.
Hemmalagen dominerade och jag ser framför mig att matchbilden blir exakt likadan ikväll då Liverpool kommer ha 70-75% bollinnehav och komma i våg efter våg.

I senaste matchen tog Klopp ett galet beslut att bänka Coutinho och Firminho, resultatet blev 1-1 mot Everton med dålig skärpan i avsluten.
Jag tror inte han gör om samma misstag och hela Anfield kommer koka som en kittel av revanschlust !
Startar han med bästa laget offensivt sätt så kommer det bli åka av för West Bromwich försvar.
Spelarna i W.B är inte alls lika snabba som hemmalagets offensiva spelare och jag misstänker många tröjdragningar när Salah, Mané och Firminho börjar utmana.
Här tror jag att Liverpool kommer slå läger på offensiv planhalva, korten borde komma med jämn takt och denna lina kommer verkligen passeras ikväll !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Liverpool – West Bromwich Fotboll 13/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades