Speltips: Liverpool vs Manchester United (14/10) Premier Leauge

Känslan att vakna upp i Liverpool en matchdag och veta att om några timmar står man på Anfield Road och ser Manchester United live är en dröm jag väntat på sedan jag och Robban bokade biljetterna i Juni. Även om vi har skilda åsikter om vilket lag som regerar så kommer vi stå där tillsammans. Han som Liverpool supporter och jag som United supporter. Oavsett utgång så hoppas jag på en fartfylld match och givetvis en United seger, Så vad passar inte bättre denna lördag morgon än att reka just denna matchen?

Det va länge sen jag såg United spela en sån attraktiv fotboll som man gör nu. Man står på samma poäng som Manchester City och bara målskillnad skiljer dom åt. Liverpool  har öppnat mer trevande och ligger 7 poäng efter dom båda lagen på 3 vinster, 3 oavgjorda och en förlust. 13/12 i målskillnad tyder på att man hittar målen lika mycket som man släpper in. Bättre för united som står på 21/2 i den statistiken. Men denna statistiken och det jag tidigare önskat om en fartfylld fotboll så tycker jag att över 2,5 mål till 1,82 är väldigt spelvänligt och jag synar det oddset idag. Lycka till men inte för mycket.

Speltips: över 2,5 @1,82

Spelstopp:13:20

Bolag: Unibet

 

 

Tipsa om Speltips: Liverpool vs Manchester United (14/10) Premier Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades