Speltips : Swansea – Liverpool Premier League 22/1

Swansea – Liverpool, Premier League Fotboll

Matchen:

Dagens speltips landar i Premier League och det är fotboll mellan Swansea och stekheta Liverpool. Swansea är jumbo på plats 20 medan Liverpool ligger 4a i tabellen och detta kan väl bara sluta på ett sätt ?
Jag tror detta blir spel mot ett mål som man säger och Liverpool kommer köra över dom spelmässigt. Swansea har lyft sig sista tiden men det är faktiskt endast när de möter sämre lag. Liverpool går som tåget och har nu 5 raka segrar och öser in mål. Ska vi leta efter Liverpools förra förlust får vi faktiskt backa i kalendern till 17/10 borta mot Tottenham. Sedan dess har de raden 13-5-0 och enorma målskillnaden 53-16 ! Ojojoj hur ska Premier Leagues sämsta lag kunna stå emot ikväll ? Ja det är faktiskt en gåta för mig. Swansea har som jag skrev ryckt upp sig och deras rad är faktiskt okej när man tittar snabbt. Men varenda gång de möter ett topp 5 lag så blir det 0 poäng och oftast med minst 2 måls marginal. 0-2 mot Tottenham, 0-5 mot Liverpool för 3 veckor sedan, 1-3 mot Everton, 0-4 mot City, 0-1 mot Chelsea är alla inom 2 månader. 

Oddset på att Liverpool ska vinna matchen är 1.28, men Betfair ger sina nya kunder oddset 8.0 istället via denna länk med bonuskod ZFBMAE ! Vill man som ny kund ha 100% upp till 1000 kr så är det bonus kod ZSKACJ via denna länk.
Ett erbjudande ingen borde säga nej till, men för alla som redan är medlemmar skulle jag rekommendera oddset -1 3-vägs hcp erbjuder. Det oddset är 1.90 och betyder att Liverpool måste vinna med minst 2 måls marginal. Jag tror detta kommer sluta 0-3, 1-3 och spelmässig slakt för Firminho, Mané, Salah och Chamberlain är på spelhumör !

Statistik och Form: 

Swansea har hemmaraden 2-2-7 och målskillnad 6-17
Liverpool har bortaraden 6-3-2 och målskillnad 29-21
Lagen möttes för ca 3 veckor sedan och då vann Liverpool med 5-0 här i ligan. 
Swansea har formraden 4-4-12 sista 20 matcherna.
Liverpool har formraden 14-5-1 sista 20 matcherna.

Ska vi titta hur Swansea har presterat på hemmaplan mot topplagen i år för att få färsk fakta på benen ? Såhär har det sätt ut. 
0-4 Man U
0-2 Man U (cupen)
0-4 City
0-2 Tottenham. 

Synar vi Liverpools bortastats mot bottenlagen så ser det ut såhär:
1-2 Burnley (seger alltså)
0-4 Bournemouth
1-5 Brighton
0-3 Stoke
1-4 West Ham
1-1 Newcastle
2-3 Leicester

Vi kan snabbt se här att Swansea räcker inte till mot topplagen medan Liverpool öser in mål mot bottenlag.

Utgångstipset skrivs till 1-3 !

Lycka till vid rygg !

Liverpool

Sidospelet ser ut såhär:

Fotboll

Tipsa om Speltips : Swansea – Liverpool Premier League 22/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades