Speltips: Liverpool FC v Manchester City FC (14/1)

Detta blir min första rek på 5 Spades och jag hoppas på bästa möjliga start, såklart! Jag tycker att dagens utbud inte var världens bästa dock så anser jag mig ha funnit en match med bra spelvärde. Vi har en fin söndag framför oss en med riktig toppmatch i eftermiddag mellan Liverpool FC v Manchester City.

Jag är en rekare som går väldigt mycket på statistik, men även den där kittlande magkänslan har ganska mycket att säga till om. Jag måste ”gilla” matchen för att reka den, det räcker inte med enbart statistiken.

 

Liverpool FC v Manchester City FC

1. Manchester City 64:13 62p

2. Manchester United 45:16 47p

3. Chelsea 41:16 47p

4. Liverpool FC 50:25 44p

Jag valde att ta med hela toppfyra tabellen så ni får en bra översikt. Ni ser att det är riktigt tajt mellan plats 2-4 till och med ner till plats 5 där Tottenham också har 44p, lika många som Liverpool fast man har en match mer spelad.

Liverpool FC behöver få med sig poäng hemma på Anfield om man ska ha känn på topp 4 placeringarna i år och man är extra revanschsugna efter förra mötet på Etihad Stadium i september dom man blev totalt överkörda med hela 5-0. Nu fick Mané rött kort den matchen, men man åkte på en rejäl dänga.

Liverpool FC fem senaste matcher premier league: W4 D1 L0.

Manchester City fem senaste matcher premier league: W4 D1 L0.

 

Båda lagen har en superform där Liverpool är obesegrade i sina 17 senaste tävlingsmatcher medan Manchester City är obesegrade i sina 10 senaste tävlingsmatcher.

Förväntade avbräck Man City: Gabriel Jesus (gjorde två mål mot Liverpool sist), Mendy samt Kompany.

Förväntade avbräck Liverpool: Henderson, Moreno, Clyne och Sturridge(?)

Positivt för Liverpool är att Salah som blev utsedd till årets spelare i Afrika ska vara tillbaka från skada samtidigt som Sturridge kommer att testas sent, detta enligt Liverpools hemsida.

Ja, Pep’s mannar verkar förtillfället oslagbara då man har gått som tåget, dock så anser jag att Liverpool har mycket mer att förlora den här matchen än vad Man City har. Jag tror att Klopp har lärt sig från förra matchen och kommer ställa saker till rätta i denna match och man kommer förhoppningsvis visa att City inte är helt oslagbara. Jag väljer att gå emot ”vågen” och anser att Liverpool kan dra det längsta strået i eftermiddag. Jag väljer dock att spela Liverpool +0.25 (asian), vilket innebär att vid oavgjort resultat så blir det ändå en halv vinst.

Dagens spel

🏆 Premier League
⏱ Idag 17:00
🇬🇧  Liverpool FC v Manchester City
✍️ Liverpool +0.25 (asian)
📊 1.87 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – 200% upp till 1000kr

 

Tipsa om Speltips: Liverpool FC v Manchester City FC (14/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades