Speltips: Liverpool – Everton Specialspel 10/12

Liverpool – Everton, Fotboll Premier League

Matchen:

Äntligen dags för Premier League igen och här har jag hittat ett spel jag verkligen tror mycket på.
Det är tabell 4an Liverpool som tar en tabell 10an Everton i detta Merseysidederby på söndags eftermiddagen.
Jag har valt att syna Liverpools offensiva form och spelat “hemmalaget gör mål i båda halvlekarna” till otroligt fina 1.84 !

Man brukar säga att i derbyn kan allt hända, men jag vågar säga att Everton kan inte vinna mot Liverpool idag.
Dels för att Liverpools målform är så otroligt vacker men även för att Everton inte lyckats vinna detta möte sedan 2010, och det är 14 raka matcher utan vinst för Everton.
7-7-0 är siffrorna till Liverpools favör och målskillnaden är 28-11 sedan förra gången de vann, alltså ett stort psykologiskt över tag och nu även hemmaplan igen.
Det blir inte direkt lättare när man tittar på Liverpools hemmastatistik senaste 22 matcherna, deras rad är 14-7-1 och målskillnad 51-15 !!!

Jag tror den offensiva slakten fortsätter och tror inte Evertons försvar kan stå emot Firminho, Coutinho, Salah och Mané i högform.
Sist körde de över ett defensivt starkt Moskva i CL med 7-0 och dessa 4 herrar stod för alla 7 målen.

Statistik: 

Liverpools hemmarad denna säsong är 4-3-0 och målskillnad 13-2
Evertons bortarad denna säsong är 0-3-4 och målskillnad 5-16
Tittar vi på inbördes möten här på Anfield har de slutat 4-0,1-1, 4-0, 3-1 och detta spel har suttit i 3/4 senaste.
Synar vi Liverpools 10 senaste hemmamatcher så har de gjort imponerande 28 mål framåt !
Och om vi spanar in Evertons försvar sista 10 bortamatcher så har de släppt in 23 mål.

Jag tror historiken upprepar sig och Liverpool spelmässigt kör över Everton som har massor av skador i truppen.
3-0, 3-1 blir mitt utgångstips och minst 1 mål i varje halvlek av Liverpool ! 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Liverpool – Everton Specialspel 10/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades