Speltips: Limerick – Dundalk Fotboll 17/4

Dagens speltips hittas i Irländska Premier League. Det är fotboll som ska spelas och det är bottenlaget Limerick som förväntas bli uppläxade av Dundalk på måndagskvällen. 
Idag har jag ett lite mera chansartat speltips men statistiken är fin och magkänslan säger åt mig att köra.
Sedan spelade jag exakt detta speltips förra omgången med lyckat resultat, så jag testar igen !

Matchen: 

Detta är tabell 9an och näst jumbon Limerick som tar emot serieledande Dundalk. Medan hemmalaget är något av ligans ena skrattmotstånd så är Dundalk laget att slå för tillfället. Efter 11 omgångar har Limerick STORA problem i sina matcher och deras målskörd är inte den vackraste. Dundalk däremot öser på för fulla muggar och är obesegrade efter sina 10 matcher. Det mest imponerande är väl deras försvar eftersom de bara släppt in 1 mål på dessa 10 matcher. Det är alltså enormt stor skillnad på dessa lag och jag ser en bortaseger kommer med sjumilakliv. Men oddset på bortaseger är bara 1.25 och sjunker hela tiden så jag testar mig på ett specialspel. Jag lirar Dundalk vinna+ hålla nollan hos Betfinal. Normalt sett gillar jag inte dessa spel som kan sabbas med en tåfjutt men statistiken och historiken är för bra för att motstå !

Limerick: 

Laget ligger näst sist med raden 2-3-6 och målskillnad 5-21. På hemmaplan har de raden 1-2-3 och målskillnad 4-7 efter 6 matcher. De snittar alltså 0.66 mål framåt bara på hemmaplan, samtidigt släpper de in strax över 1.1 mål per match. Det är ett extremt målsnålt lag på hemmaplan och publiken bjuds inte på någon underhållning direkt. 
Nu ska de alltså upp mot detta stekheta Dundalk som har kanonform och toppar ligan med nästan 3 ggr så mycket poäng. 
Limerick får nog göra det de brukar, lägga sig på försvar och hålla tummarna för att kunna jobba hem 0-0 ! Till start kommer de med 4 raka förluster på hemmaplan och har blivit nollade i 3 av dessa 4 matcher.

Dundalk: 

Laget toppat tabellen med raden 7-3-0 och imponerande målskillnaden 19-1 efter 10 matcher. Tittar vi på bortaspelet gör de mindre mål framåt men poängen kommer ändå pga att försvaret imponerar. På bortaplan har de raden 2-2-0 och målskillnad 4-0. De har alltså hållit nollan i alla bortamatcher och efter de 2 inledande 0-0 matcherna har de 2st raka 2-0 segrar på bortaplan. 
Det finns egentligen bara 2 lag i denna serie som gör upp om guldet. Det är makalösa Cork City och just Dundalk, nu leder de med 2 poäng före Cork City och kommer såklart inte släppa ledningen mot detta offensivt dåliga bottenlag. Fullt fokus gäller om man ska hålla nollan på bortaplan men här tror jag de gör det för 5e raka matchen och vinner !

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom 5 senaste matcherna så är alla inom ca 2 år tillbaka.
Dundalk har vunnit alla 5 och faktiskt, de har hållit nollan i alla ! 
Segrarna har skrivits till 2-0 borta, 1-0 hemma, 3-0 borta, 3-0 hemma och sist 8-0 hemma. 
8-0 segern va faktiskt denna säsong ! I omgång 3 fick Limerick sin livs läxa och av siffrorna att bedöma så va det ren slakt på planen. 
Förutom 8-0 i mål så blev det 19-3 i målchanser och 6-2 i hörnor, vittnar verkligen om hur mycket bättre Dundalk är än Limerick.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Limerick snittar bara 0.66 mål framåt och Dundalk har hållit nollan i alla bortamatcher denna säsong.

✅ Limerick har bara gjort ETT mål totalt på senaste 6 matcherna. 

✅ Dundalk har vunnit och hållit nollan i 5 raka matcher mot Limerick. 

⚠ Limerick snittar bara 1 mål insläppta på hemmaplan. 

⚠ Dundalk snittar bara 1 mål framåt på bortaplan.

Med dessa fakta så tror jag på en målsnål bortaseger igen där Dundalks superförsvar får glänsa åter igen. 

Utgångstipset skrivs till 0-1, 0-2.

Lycka till om du tar rygg på detta lilla chansspel !

Tipsa om Speltips: Limerick – Dundalk Fotboll 17/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades