Speltips: Lietava vs Sudova (17/10) Lituaen A lyga. Tidig match

Det va ett galet 3 steg måste jag erkänna. 5 sekunder kvar och mål i matchens sista spark. Det kallar jag att ha marginalerna på sin sida när det kommer till att sätta ett tresteg. Givetvis ett stort grattis till alla dom som följde mig hela vägen in i mål.En annan sak som man kommer minnas är matchen mellan Liverpool och United i lördags. Inte för resultatet men att man satt på dom bästa platserna och hade Sir Alex bakom sig och Mourinho framför sig. På det så fick man skaka hand med Gary Neville och ta det där klassiska kortet. I givande helg såklart och nu är man tillbaka i Thailand igen. Känns otroligt skönt faktiskt. Tog med mig grabben ner till restaurangen och satt där och åt frukost tillsammans medans mamma fortfarande ligger och sover. Därav den sena reken idag men nu är den uppe iallafall och vi kickar igång tisdagen men en match från Litauen faktiskt.

Lietava Jonava – Sudova Marij

En match mellan 6an och 2 an i tabellen och ett spel på att båda lagen gör mål till 1.73 gånger pengarna.Just av den anledningen att 5 av deras 6 senaste möten har slutat med att bollen har rullat in i båda målen. Statistiskt sett till tabell osv så är Sudova det bättre laget med en andra plats och har betydligt fler poäng än Lietava medans Lietava är ett lag som har gjort mål i nästan alla sina hemma matcher detta året.  Jag går för en bortaseger idag och ett utgångstips på 3-1 till Sudova och då faller mitt spel in att båda lagen gör mål idag. Lycka till men inte för mycket!

Jag landade på 72% procent winningstrike från perioden 15 september till 15e oktober. Nöjd men inte fullt så nöjd som jag borde. jag siktar på högre denna månad.

Spreadsheet

Speltips: BLGM @ 1.73

Spelstopp: 13.30

Bolag:Unibet

 

Tipsa om Speltips: Lietava vs Sudova (17/10) Lituaen A lyga. Tidig match till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades