Speltips: Lierse – St. Gilloise Fotboll 28/1

Igår:

Otroligt tråkigt att maxbetet missade, Kortrijk dominerade totalt i 90 min men fick inte in bollen och den slutade 0-0. Fortfarande lite chockad över det, hade de spelat dåligt hade jag tagit förlusten som en dålig rek men när de slaktar dom totalt men ändå inte vinner svider det lite extra. Lite plåster på såren när SHL dubbeln satt men alltid surt att bränna på sånt överlägset lag som Kortrijk igår. Men jag biter ihop och ger Belgien ett nytt och sista försök för denna månad med detta spel !

Lierse – St. Gilloise, Fotboll Proximus League

Matchen:

Jag vänder blickarna mot Belgien igen och lite fotboll, dagens speltips landar på Proximus League där hemmastarka Lierse tar emot St. Gilloise. 
Här väljer jag att investera pengarna i att Lierse ska vinna matchen men lägger en liten gardering på spelet. Jag väljer Asian -0.25 Lierse vilket innebär att jag får halva insatsen tillbaka om det blir X. 
Oddset som Betfinal bjuder på är otroliga 1.90 !!! Och detta trots att Lierse är ett av seriens bästa hemmalag och är obesegrade. Nu tar de emot St.Gilloise som är seriens sämsta bortalag och har förlorat 4 raka matcher på denna arena. 
Jag vet faktiskt inte varför oddset är så högt på hemmasegern, alla parametrar talar för Lierse. Grymma hemma, Gillosie dåliga borta och inbördes möten är 4 raka segrar för Lierse. Nej detta odds kan jag inte stå emot och gillar detta spel starkt !

Lierse: 

Lierse ligger 4a i tabellen med raden 10-5-8 och målskillnad 32-37. På hemmaplan är de delat tabell 1a och här har de enorma raden 7-4-0 och målskillnad 21-13 ! Inför hemmafansen blir de nästan odödliga och spelar en väldigt målrik fotboll ! 
Dom inledde säsongen med tre raka 2-2 matcher på hemmaplan. Därefter har de 7 segrar och ett X på sista 8 matcherna. Nu kommer de med 6 raka hemmasegrar och då är är 3 av segrarna extra imponerande. 
Lierse besegrade tabell 2an Leuven med 2-1 och sedan besegrade dom serieledarna Cercle Brugge två gånger om med siffrorna 3-2 och 1-0. Så när Lierse har mött de absolut bästa lagen i serien så har de ändå jobbat hem 3 poäng och nu ska de alltså tampas med seriens sämsta bortalag. Jag tycker det är extremt märkligt om de inte lyckas vinna denna match med alla dessa imponerande resultat i ryggen. 

St. Gilloise: 

St. Gilloise ligger 6a i tabellen med raden 6-6-11 och målskillnad 25-29. På bortaplan är de sist i ligan med raden 2-2-7 och målskillnad 9-16. På bortaplan har de enormt stora problem och har endast 2 segrar. Båda dessa har kommit mot Westerlo som ligger näst sist i serien och dessa segrar kan knappats räknas som någon bragd. 
Bortaspelet stämmer alltså inte alls och på Lierses hemmaarena “Het Lisp” har man 4 raka förluster samt 5/6 förluster trots att man gjort mål i 4/6 matcher. 
Problemet är St. Gilloises försvar som har väldigt svårt att hålla tätt bakåt här. Resultaten från dessa inbördes möten är 2-1, 2-1, 1-0, 2-1, 1-2, 2-0.  

Form:

Tittar vi på lagen form sista 10 matcherna så ligger Lierse 2a i tabellen och har 7 segrar och 21 poäng på dessa 10 matcherna.
St. Gilloise ligger 3e sist och har endast 2 segrar och 10 poäng på dessa 10 matcher. 

Jag tycker den raka 1an till 2.15 är intressant med, men när jag får 1.90 på Asian -0.25 så kan jag inte motstå det !
Hemmalaget snittar 2-1 på hemmaplan och det är exakt vad de 2 senaste inbördes har slutat med.
Små marginaler trots att de alltid lyckas vinna. Då kan det vara skönt med halva pengen tillbaka på X om man har marginalerna emot sig som jag haft sista tiden.
Spelet igår va ett tydligt exempel på att det är små marginaler som avgör dessa matcher. 

Utgångstips 2-1 !

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Lierse – St. Gilloise Fotboll 28/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades