Speltips : Liberec – Växjö Ishockey CHL 9/1

Liberec – Växjö, CHL Semifinal

Matchen:

Dags för lite ishockey igen och dagens speltips hittas i champions league nu när det vankas semifinaler ! Det är Tjeckiska Liberec som tar emot våra svenska serieledare Växjö. 
Här har jag valt att tro på en målrik match som kommer innehålla minst 5 mål i. Det är två lag som ligger på varsin sida i tabellen i sina inhemska ligor och Växjö får ses som små favoriter i mina ögon. Oddsen tror på en väldigt jämn match och visst kan det bli så, men i såna fall för att Växjö spelar defensivt och satsar på kontringar i detta första dubbelmöte. 
Men jag tror inte det kommer ske och jag tror Växjö kommer försöka trycka pedalen i botten direkt för att få med sig ett bra resultat hem till Vida Arena så de slipper pressen hemma. 
Fartfyllt och chansrikt misstänker jag att denna match kommer vara och då passar målspelet perfekt som har en väldigt låg lina idag !

Liberec:

Hemmalaget ligger just nu 11a av 14 lag i den inhemska ligan. Men tittar man på hemmatabellen så lyfter de sig massor och hamnar på plats 5 istället. 
Liberec är ett väldigt offensivt lag som snittar 3.37 mål framåt och exakt 3 mål bakåt. Alltså totalt 6.37 mål i sina hemmamatcher ! 
Jag har inte sett laget spela men har man detta målsnitt framåt och bakåt gissar jag på att man anfaller huvudlöst. Vilket låter fantastiskt när man har val målspelet.  

Växjö:

Våra svenska serieledare, de flesta vet väl om vilken ruskig offensiv de besitter de dagar de är på humör. Laget har gjort näst mest mål av alla SHL lag på bortaplan och har målsnittet 3.05 mål framåt och 2.5 mål insläppta på bortaplan. Växjö har haft väldigt varierande form på bortaplan och blandat segrar och förluster på slutet. Men den röda tråden består och de passerar väldigt ofta över denna 4.5 måls lina och detta känns ju såklart bra ! De matcher jag sett med Växjö i år så visar de upp en bra kontringshockey och det är så jag tror spelet kommer se ut ikväll. Tjeckierna är väldigt puckkåta och kommer nog försöka styra spelet på hemmaplan. Växjö kommer nog tillåta detta första perioden men lurar med “vassa klubbor” och hugger som kobror på omställningarna. 

Statistik:

Liberec har hemmaraden 8-5-1-2 och målskillnad 54-42.
Växjö har bortaraden 9-2-1-5 och målskillnaden 52-43.
Lagen möttes faktiskt även i gruppspelet. När Liberec hade hemmaplan slutade matchen 3-3 och 4.5 måls linan var passerad redan efter 2 perioder.
Returmötet i Sverige skulle såklart också bli målrik och den vann Växjö med 6-3. Även den matchen var klar innan period 2 var över.

Utgångstipset skrivs till 2-3, 3-3 men spelar safe med över 4.5 mål då oddset var tillräckligt fint för att användas !
Jag får ett litet pirr i magen från detta spel och tänker höja insatsen igen. Ni vet ett sånt där busigt pirr när man tar den sista pollyn i sambons godisskål när hon vänder sig bort i några sekunder.
Formen är god, kontosaldot tillåter ökningen och nu skickar jag in degen på mitt sista spel innan 3-steget börjar på torsdag !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips : Liberec – Växjö Ishockey CHL 9/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades