Speltips: Lens v Bourg Peronnas

Vilken fin helg vi hade. Samtliga matcher från fredag till söndag satt. I fredags satte vi Monaco över 1.5 mål mot Strasbourg, i lördags satte vi Barca att vinna och hålla nollan mot Malaga och igår satte vi spelet över 2.5 mål mellan Cagliari v Lazio. Så totalt sett under helgen om ni ryggade mina spel så gick ni plus med 18.02 units. Inte illa. Hur som helst, det är nu historia och vi måste blicka framåt. Utbudet är väl sisådär ikväll, men jag tycker mig ännu ha funnit ett spel som är värt en liten slant på. Den hittar jag i Frankrike Ligue 2, mötet mellan Lens v Bourg Peronnas. Följ med!

Lens v Bourg Peronnas

Som vanligt så tar vi en titt på tabelläget innan vi fortsätter:

15. Lens 28 matcher 34:31 31 poäng.

18. Bourg Peronnas 28 matcher 38:62 27 poäng.

Som ni ser på tabelläget ovan så har vi en situation där inget av lagen har riktigt råd med ett oavgjort resultat. Det skiljer endast fyra poäng mellan lagen. Peronnas är just nu på en nedflyttningsplats men har endast en poäng upp till att hålla sig borta från den positionen. Samtidigt som Lens, vid förlust skulle ha det riktigt kämpigt resterande matcher och kommer att ha kniven mot strupen. Lens är självklara favoriter i denna match, men jag tror att Peronnas kommer stå emot riktigt bra. Som ni märker så är det väldigt mycket som står på spel här.

Lens har ett målsnitt på 1.41 mål/ match – Insläppta: 1.11 mål/match.

Bourg Peronnas har ett målsnitt på 1.36 mål/match – Insläppta: 2.21 mål/match.

Lens har spelat båda lagen gör mål i tre av fem senaste matcherna.

Bourg Peronnas har spelat båda lagen gör mål i tre av fem senaste matcherna.

Jag kommer dock inte investera hus och hem på detta spel, utan jag lägger en insats på sex units för att ha något att följa ikväll. Utmaningen kommer förmodligen att vara ett Peronnas mål, men jag tror och hoppas att man löser det när man vet att man har chansen att rädda kontraktet i Ligue 2.

🏆 Ligue 2
⏱ Today 20:45
🇫🇷 Lens v Bourg Peronnas
✍ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.74 (Bethard)
6️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Bethard

Tipsa om Speltips: Lens v Bourg Peronnas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades