Speltips: Lens v Bourg Peronnas

Vilken fin helg vi hade. Samtliga matcher från fredag till söndag satt. I fredags satte vi Monaco över 1.5 mål mot Strasbourg, i lördags satte vi Barca att vinna och hålla nollan mot Malaga och igår satte vi spelet över 2.5 mål mellan Cagliari v Lazio. Så totalt sett under helgen om ni ryggade mina spel så gick ni plus med 18.02 units. Inte illa. Hur som helst, det är nu historia och vi måste blicka framåt. Utbudet är väl sisådär ikväll, men jag tycker mig ännu ha funnit ett spel som är värt en liten slant på. Den hittar jag i Frankrike Ligue 2, mötet mellan Lens v Bourg Peronnas. Följ med!

Lens v Bourg Peronnas

Som vanligt så tar vi en titt på tabelläget innan vi fortsätter:

15. Lens 28 matcher 34:31 31 poäng.

18. Bourg Peronnas 28 matcher 38:62 27 poäng.

Som ni ser på tabelläget ovan så har vi en situation där inget av lagen har riktigt råd med ett oavgjort resultat. Det skiljer endast fyra poäng mellan lagen. Peronnas är just nu på en nedflyttningsplats men har endast en poäng upp till att hålla sig borta från den positionen. Samtidigt som Lens, vid förlust skulle ha det riktigt kämpigt resterande matcher och kommer att ha kniven mot strupen. Lens är självklara favoriter i denna match, men jag tror att Peronnas kommer stå emot riktigt bra. Som ni märker så är det väldigt mycket som står på spel här.

Lens har ett målsnitt på 1.41 mål/ match – Insläppta: 1.11 mål/match.

Bourg Peronnas har ett målsnitt på 1.36 mål/match – Insläppta: 2.21 mål/match.

Lens har spelat båda lagen gör mål i tre av fem senaste matcherna.

Bourg Peronnas har spelat båda lagen gör mål i tre av fem senaste matcherna.

Jag kommer dock inte investera hus och hem på detta spel, utan jag lägger en insats på sex units för att ha något att följa ikväll. Utmaningen kommer förmodligen att vara ett Peronnas mål, men jag tror och hoppas att man löser det när man vet att man har chansen att rädda kontraktet i Ligue 2.

🏆 Ligue 2
⏱ Today 20:45
🇫🇷 Lens v Bourg Peronnas
✍ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.74 (Bethard)
6️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Bethard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.