Speltips : Leicester – Manchester City 18/11

Leicester – Manchester City, Fotboll Premier League

Matchen:

Åhhhh äntligen är landslagsuppehållet över och de stora ligorna kan börja igen.
Jag har valt att spela BLGM i denna match  till otroliga oddset 1.71 och nu kanske ni höjer på ögonbrynen, ska stora starka City släppa in ett mål här ???
City som varit defensivt bra säger alla, jag kan inte se det bra försvaret faktiskt. Jag kan se en bra statistik, men målnollan har räddats på mållinjen flera gånger.
Här är det 4 parametrar som spelar in som gör att jag tror Leicester klarar att måla inför hemmafansen. (För City kan väl inte bli nollade?)
1. Leicester har gjort minst 1 mål framåt i 12/14 tävlingsmatcher i år, en av missarna var borta mot United som fortfarande inte släppt ett mål på 5 hemmamatcher, så den matchen är inte mycket att bråka om.
2. Leicester har gjort minst 1 mål framåt i 19/19 senaste hemmamatcherna.
3. De 3 senaste matcherna mot City har slutat med 3-1 vinst, 4-2 vinst och 1-2 förlust. Leicester brukar göra minst 1 mål på City, 8 mål på senaste 3 inbördes !
4. City spelar i Champions League om 3 dagar, där ligger fokus och här finns chansen att de vilar ett par spelare defensivt.

Statistik:

Leicester har raden 3-4-4 och målskillnad 16-16 efter 11 omgångar.
På hemmaplan har de raden 2-1-2 och målskillnad 8-6 efter 5 matcher.
Man City har raden 10-1-0 och målskillnad 38-7 efter 11 omgångar.
På bortaplan har de raden 5-0-0 och målskillnad 14-3 efter 5 matcher.

3 senaste inbördes möten : 1-3 Leicester, 4-2 Leicester, 2-1 City.
Inbördes möten på King Power Stadium, där har 6/8 matcher slutat med BLGM.

Utgångstipset landar på 1-2 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips : Leicester – Manchester City 18/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades