Speltips: Leicester City v Stoke City (24/2)

Jag är fortfarande så sjukt besviken på gårdagen match mellan Den Bosch v Waalwijk. Den Bosch kontrollerar matchen fram tills att man får ett rött kort i den 60e minuten, det förändrar hela matchbilden. Man spelar en man mindre i 20 minuter, sedan får även Waalwijk rött kort i dem 80e minuten. I den 89e minuten får bortalaget sitt andra röda kort men dessa kort kommer försent och båda lagen kände sig ”nöjda” med ett oavgjort resultat. Det där betting i ett nötskal. Att ett lag kan kontrollera så pass och sen kan en liten situation på plan förändra hela matchbilden. Aja, det är bara att släppa den matchen och göra en stark comeback. Jag tror mig ha funnit rätt match för det, jag väljer att investera hella åtta units på lördagens spel, matchen spelas mellan Leicester City v Stoke City.

Leicester City v Stoke City

Vi tar en titt på tabelläget mellan lagen:

8. Leicester City 27 matcher 39:40 35 poäng

19. Stoke City 27 matcher 27:53 25 poäng

Leicester fem senaste ligamatcher: W2 D1 L2

Stoke fem senaste ligamatcher: W1 D2 L2

Som ni ser på formen ovan så är det inget att skryta om för något utav lagen, men låt oss ta en närmare titt på hemma/bortaspel.

Leicester City fem senaste hemmamatcher i ligan: W2 D2 L1 (kryssen har kommit mot ”formtoppade” Swansea senaste matchen samt ett oavgjort mot Manchester United). Förlusten kom i december och det blev en chockförlust mot Crystal Palace. Men sedan dess så är man alltså obesegrade på hemmaplan.

Stoke City fem senaste bortmatcher i ligan: W0 D1 L4 (krysset kom mot Huddersfield). Faktum är att sju av 10 senaste bortmatcherna för Stoke har slutat med förlust. Sist man vann på bortaplan var den 28e oktober mot Watford.

Lägg därtill att Leicester City inte är långt ifrån en Europa League kvalplats som man fortfarande har en chans att nå, vilket gör att man har mycket att spela för. Stoke kämpar desperat som nästjumbo, men att komma till King power stadium och möta ett hemmastarkt Leicester, då har jag svårt att se att man lyckas ta några poäng. Jag synar raka ettan till ett högt odds.

🏆 Premier League
⏱ Today 13.30
🇬🇧 Leicester City v Stoke City
✍ Leicester City vinst
📊 1.75 (Interwetten)
8️⃣ Units

Spelbolag: Interwetten – Bonus: 100% upp till 1000kr

Tipsa om Speltips: Leicester City v Stoke City (24/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades