Speltips: Legia Warsaw – Trnava Champions League Kval 24/7

Tisdagens speltips kommer från Champions League kvalet. Det är Legia Warsaw som tar emot gästande Trnava i detta första mötet av två. 
Här skiljer det väldigt mycket på lagens kvalité och man ska inte stirra sig blind på Legias form. 
Legia Warsaw har satt krokben för 2 tidigare speltips från en annan rekare i gruppen, nu hoppas vi på 3e gången gillt för denna uppgift passar dom utmärkt !

Champions League Kval: 

Här möts polska Legia Warsaw som ligger på plats 59 på världsrankingen just nu. De tar emot slovakiska Trnava som hittas på rankingplats 281. 
I detta dubbelmöte är Legia stora stora favoriter att ta sig vidare. På hemmaplan kommer de såklart vara stora favoriter och jag har svårt att de ska göra ett magplask denna afton. 
Som i alla dessa dubbelmöten gäller det för hemmalaget att prestera och bortalagen brukar ha en mera defensiv approach inledningsvis. 
Här kommer Legia komma ut som en ångvält och försöka trycka in 2-3 mål och sätta sig i förarsätet inför returen. 
Jag tror inte detta lilla slovakiska lag kommer kaxa upp sig på bortaplan speciellt mycket och får satsa mest på försvar.
Här spelas jag Legia Warsaw över 1.5 mål till fina 1.86 hos 10bet ! Misstänker ett oddsdropp här för Legia borde inte ha såhär höga odds mot detta motstånd. 

Legia Warsaw:

Laget har precis startat ligaspelet och bara spelat en match hittills. Där tog man emot Zaglebie och man ansågs vara stora favoriter på hemmaplan. När väl elvan släpptes så hade tränaren valt att bänka några av de bästa offensiva spelarna. De skulle istället prioriteras till denna match för Champions League värderas högt i klubben. 
Tränaren trodde nog man skulle kunna vinna ändå men fick se sig besegrade med 1-3 i slutminuterna. 
Trots att flera spelare saknades så märktes det inte på matchbilden. Hemmalaget förde matchen med 60-40 % bollinnehav och till slut 14-8 i målchanser. 
Tyvärr va bortalaget mera effektiva och drog det längsta strået. 
Förra året vann man ligan och var det bästa hemmalaget med raden 14-1-4 och målskillnad 33-15. 
Nu tar man emot ett betydligt sämre motstånd än sist och man kommer med starkaste möjliga elvan från start !

Trnava: 

Även Trnava har precis börjat denna säsong med det inhemska ligaspelet. Där började de som stora favoriter borta mot Senica men fick se sig besegrade med 1-0 trots massor av chanser. 
Laget vann ligan förra året och var enda laget som tilldelades en Champions League plats från ligan. I bortaspelet var det ofta målsnåla matcher och 23-18 på 16 matcher vittnar även om detta. 
Som stora underdogs i detta möte med Legia kommer de mest troligen få träna på försvaret igen. De ska inte ha speciellt stor chans att hålla tillbaka Legia över 90 minuter och får mest satsa på att hålla nere siffrorna så länge de kan och parkera bussen. 
Egho blev  lagets bästa målskytt förra säsongen saknades till premiären. Han va inte ens med i matchtruppen men jag hittar ingen fakta om varför. Kan inte han ställa upp i denna svåra CL match så är det såklart ett avbräck för lagets offensiv och de kanske kommer med ett mer defensivt lag och låter Legia föra matchen. 
Kommer Tranava med denna defensiva taktik tror jag de blir uppätna av detta revanschsugna hemmalag !

Lagens resultat senaste 10 hemma respektive bortamatcher: 

Nu spelar ju lagen i olika ligor så man ska inte stirra sig blind på vinster och förluster här. 
Men ganska snabbt kan man se att Legia är ett målfarligt lag på hemmaplan och då är deras liga högre rankad än den slovakiska. 
Trots att Trnava vann den inhemska ligan så hade de stora problem sista omgångarna på bortaplan. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Legia är ett väldigt målfarligt lag och detta spel har suttit i 8/10 senaste hemmamatcherna. 

✅ Legia har gjort totalt 27 mål på de 10 senaste hemmamatcherna. 

✅ Första mötet av två, Legia bör vinna detta med minst 2 mål för att inte riskera för mycket inför bortareturen. 

⚠️ Trnava har visat sig vara bra på att försvara sig på resande fot och släpper inte in så mycket mål. (Detta förvisso mot sämre lag än Legia Warsaw)

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

Tipsa om Speltips: Legia Warsaw – Trnava Champions League Kval 24/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades