Speltips: Leeds – Nottingham Fotboll 1/1

Leeds – Nottingham, England Championship

Matchen:

Årets första dag och årets första möjlighet att starta den på det vinnande spåret. Dagens speltips ska hjälpa oss sätta årets prägel på de 364 dagar vi har framför oss av betting !
Jag har valt att lägga mina pengar på att tabell 5an Leeds ska vinna över bortasvaga Nottingham på plats 14 och får det höga oddset 1.86 hos Betfinal på detta.
Lagen har helt olika form i ligan och mitt spel på Leeds känns väldigt bra när man tittar på hur de senaste 7 matcherna sett ut för båda lagen.
Medan Leeds har formen 5-1-1 och målskillnad 10-4 har Nottingham 1-1-5 och målskillnad 6-16 och försvaret läcker väldigt mycket.
Synar man lagens hemma och bortaform över längre tid så har Leeds formen 7-1-3 hemma och Nottingham har bortaformen 1-1-7.

Jag ser ett hemmalag i bra form med en väldigt bra defensiv på slutet med endast 4 insläppta mål på sista 7 matcherna.
Samtidigt kommer Nottingham från 2 förluster där de blev nollade i båda matcherna och det mot lag som ligger på plats 14 och 15.
Detta blir ingen enkel match för Nottingham och jag blir väldigt förvånad om de får med sig någon poäng härifrån idag.
Vissa säger att bollen är rund och allt kan hända, men de 2 senaste inbördes möten har slutat med 2-0 och 2-0 till Leeds och jag tror på liknande resultat idag !

Statistik:

Leeds har hemmaraden 6-3-3 och målskillnad 17-9. Efter en extremt dåligt start på säsongen har de verkligen spelat upp sig på hemmaplan.
Nottingham har bortaraden 3-1-8 och målskillnad 16-25 och har släppt in mest mål av alla på bortaplan denna säsong.

Inbördes möten har alltså slutat med två raka 2-0 segrar till Leeds.
Sista mötet var Nottingham på hemmaplan men kunde inte tränga igenom Leeds starka försvar och fick endast iväg ETT ENDA skott på mål.

Utgångstipset landar på 1-0, 2-0 idag !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Leeds – Nottingham Fotboll 1/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades