Speltips: Lebron james över 43,5?

Idag åker vi till Cleveland för att se en underbar match mellan Clevelands egna Cavaliers vs Milwaukee Bucks. Vilket match detta kommer vara! Två lag som älskar att göra mål och dessutom kommer vi få se stjärnor på planen idag! För Clevelands del där MVP och NBA’s största ikon Lebron James spelar så har de inte gott sin väg för dem. Mycket förluster och mycket upp och ner för Cleveland! Lebron James däremot har gjort allt han kan för att vinna men de lyckas bara inte, vilket jag tycker är verkligen jätte synd! Liksom Lebron James kan göra 40P och de förlorar ändå, lite små otur kanske eller så är det att bänken inte gör ett bra jobb!

Milwaukee Bucks som har sin en av sina stjärnor skadade och ena är på planen och total dominerar, namnet på denna kille är Giannis Antetokounmpo! Herregud vilken ung och häftig spelare vi har här! Född 1994 och total dominerar sina matcher! Kommer vara riktigt kul och se honom mot Lebron James då de har samma spel stil!

Idag går mina tankar såhär! Lebron James vill vinna matcher för att flytta sin lag mot topp striden och de gör han mest när han är sig själv och bara sågar genom försvaret, vilket han har gjort en hel del denna säsongen! Nu när de möter ett av de bättre lagen brukar Lebron James lägga in en annan växel och bara total knäcka motståndarna och bevisa att han är kungen och ingen annan! De som lyfter detta ännu mer är att Cleveland är på hemmaplan och när man får höra alla fans bara skrika efter Lebron James så blir man själv hypad, fatta då hur han själv känner sig? Att han ska göra över 43.5 – “Poäng, Returer och assist” ska vara en barnlek för Lebron James!

Speltips: Över 43.5 – Poäng, Returer och assist
odds: 1.8
Units: 5
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 01:00

Tipsa om Speltips: Lebron james över 43,5? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades