Speltips: Lazio – Salzburg (5/4) Europa League

Skönt med en vinst i matchen mellan Bodö och Haugesund i mitt senaste speltips. Matchen slutade 0-3 till Haugesund och reken till 1.86 gånger pengarna satt! Idag har jag valt ut en match i Europa league till exakt samma odds. Matchen jag tänker reka idag är mellan Lazio och Salzburg.

Speltips: Lazio – Salzburg (5/4) Europa League

Lazio verkar äntligen ha hittat tillbaka sin tidigare offensiv med Immobille i spetsen. Man har gjort minst 2 mål i dom 4/5 senaste matcherna. Man snittar över 2 mål denna säsongen på hemmaplan och bortaplan. Senaste matchen man spelade så gjorde man hela 6 mål, mot jumbon Benevento i Serie A. Idag går man vidare till Europa League där man ska ta emot Salzburg. Jag vågar inte spela på seger för Lazio ikväll då defensiven inte bättrats igen som offensiven. 2 mål släppte man in mot Jumbon senast som var nere på 10 man.

Salzburg har släppt in minst 2 mål i 3/5 senaste bortamatcherna man har spelat. Defensiven håller inte samma klass här heller som dom gör på sin egen arena. På bortaplan gör man dock nästan alltid mål också och har gjort minst 2 mål i 2/5 senaste matcherna. Man har spelat 2-2, 1-2, 2-4, 2-2 och 0-1.

Två starkt offensiva lag ställs alltså emot varandra. Båda lagen sliter med defensiven och ikväll spelas det till 1.80 gånger pengarna på 10bet att båda lagen gör mål. Jag har svårt att se något av lagen hålla nollan och tippar på att matchen slutar 2-1 eller 2-2. Jag tror även att Immobile nätar minst 1 mål i kvällens match vilket spelas till 1.74.

Speltips: (BLGM) Båda lagen gör mål

Odds: 1.80

Spelstopp: 21.05

Spelbolag: 10bet (100% bonus upp till 2.000kr)

Lycka till vid rygg, men kom ihåg att aldrig lägga mer än vad plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Lazio – Salzburg (5/4) Europa League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades