Speltips: Lazio – Roma (15/4) Italien; Serie A

Det finns ingenting värre än en 0-0 match och igår fick vi tyvärr se mitt kära Inter spela ännu en sådan. Inter ligger nu på 5:e plats men har exakt samma poäng som två andra lag ifrån Rom, Lazio och Roma. Dessa två lagen ska idag mötas på Stadio Olimpico och eftersom det är extremt svårt att skilja lagen åt så har jag hittat speltips som på förhand känns extremt fint. Jag förstår inte riktigt hur oddsen är satta här och det skiljer hela 0.22 i odds på olika bettingsidor.

Speltips: Lazio – Roma (15/4) Italien; Serie A

Lazio ligger alltså och slåss om Champions league plats precis som Roma. Jag har valt att spela på hörnor i denna matchen eftersom statistiken och inbördes möten talar för det med helt klara siffror.

Lazio

Man snittar 6.2 hörnor per hemmamatch och det totala hörnsnittet i matcher som involverar dom ligger på 9.52 hörnor. På hemmaplan så är snittet på 9.67 och allting talar för att det ska bli en hörnrik match idag igen.

Roma

Man snittar 6.1 hörnor på bortaplan och det totala hörnsnittet som involverar dom är på 11.19 hörnor per match. På Romas bortamatcher ligger snittet på 9.73 hörnor per match.

Inbördes möten

I dom 5 senaste mötena mellan dessa lagen så har 4/5 matcher gått över linan på 9.5 hörnor. I den senaste matchen så blev det 13 hörnor och matchen innan det så blev det också 13. Dom 3 matcherna innan det slutade på 11, 14 och 9 hörnor.

Som ni ser så talar all statistik samt inbördes möten på att det ska bli över 9.5 hörnor i kvällens match. På vissa spelbolag får man endast 1.51 på detta spelet men på Leovegas hittas det till hela 1.73 i odds! Detta spelas och idag känns detta som det bästa spelet man kan hitta i Italien. Jag tror på en målrik match med anfall åt båda håll matchen igenom. 2-1, 1-2 eller 2-2 tippar jag på att denna matchen slutar. Båda lagen går med full fart framåt och vill dra ifrån varandra i kampen om Champions League spel.

Lycka till om du tar rygg!

Tipsa om Speltips: Lazio – Roma (15/4) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades