Speltips: Lazio – Roma (15/4) Italien; Serie A

Det finns ingenting värre än en 0-0 match och igår fick vi tyvärr se mitt kära Inter spela ännu en sådan. Inter ligger nu på 5:e plats men har exakt samma poäng som två andra lag ifrån Rom, Lazio och Roma. Dessa två lagen ska idag mötas på Stadio Olimpico och eftersom det är extremt svårt att skilja lagen åt så har jag hittat speltips som på förhand känns extremt fint. Jag förstår inte riktigt hur oddsen är satta här och det skiljer hela 0.22 i odds på olika bettingsidor.

Speltips: Lazio – Roma (15/4) Italien; Serie A

Lazio ligger alltså och slåss om Champions league plats precis som Roma. Jag har valt att spela på hörnor i denna matchen eftersom statistiken och inbördes möten talar för det med helt klara siffror.

Lazio

Man snittar 6.2 hörnor per hemmamatch och det totala hörnsnittet i matcher som involverar dom ligger på 9.52 hörnor. På hemmaplan så är snittet på 9.67 och allting talar för att det ska bli en hörnrik match idag igen.

Roma

Man snittar 6.1 hörnor på bortaplan och det totala hörnsnittet som involverar dom är på 11.19 hörnor per match. På Romas bortamatcher ligger snittet på 9.73 hörnor per match.

Inbördes möten

I dom 5 senaste mötena mellan dessa lagen så har 4/5 matcher gått över linan på 9.5 hörnor. I den senaste matchen så blev det 13 hörnor och matchen innan det så blev det också 13. Dom 3 matcherna innan det slutade på 11, 14 och 9 hörnor.

Som ni ser så talar all statistik samt inbördes möten på att det ska bli över 9.5 hörnor i kvällens match. På vissa spelbolag får man endast 1.51 på detta spelet men på Leovegas hittas det till hela 1.73 i odds! Detta spelas och idag känns detta som det bästa spelet man kan hitta i Italien. Jag tror på en målrik match med anfall åt båda håll matchen igenom. 2-1, 1-2 eller 2-2 tippar jag på att denna matchen slutar. Båda lagen går med full fart framåt och vill dra ifrån varandra i kampen om Champions League spel.

Lycka till om du tar rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.