Speltips: Lazio – Frosinone; Italienska Serie A; Stor klasskillnad 2/9

Grattis till alla som ryggade mina 2 speltips i fredags. Matchen startade ganska segt och vi hade bara 1-0 i halvlek. I andra halvlek la man i en ny växel och då blev det hela 5 mål till. Vi hade spelat båda lagen gör mål och även över 3.0 mål i matchen. Båda spelen satt fint och idag har jag återvänt till min hemmaplan, Serie A. Matchen som jag tänkt reka idag ska spelas mellan Lazio och Frosinone.

Speltips: Lazio – Frosinone; Italienska Serie A; Stor klasskillnad 2/9

Lazio:

Man slutade förra säsongen på 5:e plats i Serie A. Man visade hela säsongen igenom att man hade en imponerande offensiv. Jag skulle säga att man ligger på iprincip samma nivå detta året som förra. Laget kommer se väldigt likt ut och efter att ha hållt kvar i sina stjärnor Milinkovic-Savic och Immobile så kommer man garanterat ösa in mål denna säsongen också.

Denna säsongen har man haft en tuff start med 2 förluster. Man har dock mött dom två bästa lagen i Italien, Napoli och Juventus. I säsongens tredje match har man absolut inte råd att förlora och speciellt inte när man spelar hemma mot ett lag som Frosinone.

Frosinone:

Nykomlingarna Frosinone spelade sin första match mot Atalanta denna säsongen. Man förlorade denna matchen med hela 4-0 innan man tog emot Bologna och spelade 0-0 på hemmaplan. Frosinone lär gå in i denna matchen och gå för krysset, men jag tror lazio kommer få in en boll ganska tidigt och matchen öppnar sig rejält.

Jag förväntar mig att se Lazio steppa upp och ta sin första seger i ligan denna säsongen. Jag tror även att man gör detta med stor marginal. Har återigen valt fram 2 spel i denna matchen. Första spelet är att Lazio vinner halvtid och det andra spelet blir -1.5.

 

Tipsa om Speltips: Lazio – Frosinone; Italienska Serie A; Stor klasskillnad 2/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades