Speltips: Lazio – Dynamo Kiev (08/03) Europa League

Vi har haft 2 riktigt fina vinster nu under Champions league. Först Real Madrid X2 till fina 2.00 i odds och igår satte vi båda lagen gör mål i Tottenham – Juventus matchen. 1.83 fick vi på gårdagens vinst och idag tänkte jag fortsätta med Europa spel. Denna gången har jag hittat en match i Europa League. Matchen jag rekar idag är mellan Lazio och Dynamo Kiev. Oddset är lite lägre idag men mitt speltips känns på förhand riktigt fint. Läs nedanför varför:

Speltips: Lazio – Dynamo Kiev (08/03) Europa League

Lazio är helt klart storfavoriter i dagens möte. Även om man har 2 raka förluster mot Juventus i Serie A och Milan i Coppa Italia, så spelar man riktigt fin fotboll på hemmaplan. På sina 10 senaste matcher har man 7 vinster och 3 förluster. Man ligger just nu på 4:e plats i Serie A, bakom Juventus, Napoli och Roma. Lazio spelar i en definitivt mycket bättre liga än Dynamo Kiev och idag ska klasskillnaden på dessa ligor visa sig.

Dynamo Kiev har inte alls spelat bra på bortaplan detta året. Man har 5 raka matcher utan vinst och då har det varit mot lag i deras egen liga. Dynamo åker aldrig hem från Rom utan att släppa in mål. Man har 9 insläppta på sina 5 senaste borta.

Ikväll tror jag att Lazio går full fart framåt och Dynamo kommer ha det svårt att stå emot. Jag spelar målspel ikväll och det är att Lazio ska göra över 1.5 mål till 1.62 i odds på 10bet. Detta känns på förhand riktigt bra och jag kan inte se ett annat resultat framför mig just nu.

Jag önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Lazio – Dynamo Kiev (08/03) Europa League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades