Speltips: Lausanne – Kloten Flyers 5/12 – Kenny

Lausanne – Kloten Flyers

Va lite besviken på mig själv igår. Knappt sovit natten innan på grund av infektion i axeln och träningen.
Trycker i mig tillräckligt starka smärtstillande tabletter för att kunna sova. Vaknar upp och sätter mig vid datan och hittar ett kalas odds att båda lagen skulle göra mål,till 2 gånger pengarna.
En match från Kroatien som dessutom gick in. Börjar skriva reken och blir påmind om att det va grabbens sista dag med sitt visa.
Kollar klockan, hoppar in i taxin och åker till Police Immigration.
Står där och svettas och ihop tryckt med andra turister och deras ungar som springer runt som att det vore ett jävla dagis mellan stolarna och skriker. Känner mig inte alls i form och kollar upp i taket flertalet gånger. Tänker “varför just idag Gud?” av alla dagar i veckan så varför just idag?” Kom in till centrum efter att allt var klart.
Ställer mig i en foodcourt och beställer något indiskt. “Spicy?” Vadå spicy tänker jag. Ser jag ut att behöva något spicy när ögonen nästan går inåt och svetten rinner från pannan?
Fick en mild variant av något och beställde en taxi hem. Kröp ner i sängen strax efter 7 utan att ens orka läsa spöket laban för lilleman.
Han va nog lika besviken som alla er som inte fick reken serverad igår men jag verkligenn tömd på energi igår.

Dagens match:

Så idag ska vi kyla ner oss ordentligt och kolla på hockey från Switzerland, har rekat den ligan en eller 2 gånger förut med goda resultat.
Laussanne HC – Kloten Flyers Lag 11 mot 12 i ligan där Laussane HC har hemmaplan men kan ändå konstatera att det är ligans 2 sämsta lag som möter varandra idag.
Ända fördelen som talar Laussane är att man ligger 12 poäng före Kloten.

Vunnit dubbelt så många matcher som sina motståndare. Gjort fler mål och sen tagit 5 av sina 8 vinster på hemma plan.
Medans Kloten Flyers endast har tagit en av sina 4 vinster på resande fot.
En övertids vinst och 9 förluster. Så otroligt dålig är man så jag tror inte att man lyckas hålla uppe några siffror idag heller.

Nä idag går jag för en rak Laussane seger till generösa 1.80 gånger pengarna.

Lycka till men inte för mycket.

Tipsa om Speltips: Lausanne – Kloten Flyers 5/12 – Kenny till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades