17:00
Speltips
Bundesliga 07 april 2019

Speltips: LASK Linz vs Red Bull Salzburg 7/4 Österrike Bundesliga

Speltips:

Det finns 2 grupper i Österrike. En nerflyttningsgrupp där 6 lag gör upp om att överleva ännu ett år i Bundesliga, och en Championsgrupp där 6 lag gör upp om titeln. Jag har valt att ta rygg på Salzburg som i skrivande stund är mästare om man ska se till tabellen.

Man har idag chans att rycka i toppen och skaffa sig ett försprång på 7 poäng, men för att lyckas med det så måste man först besegra det laget som troligtvis är med om att göra upp om titeln nämligen LASK Linz. Jag utgår från att det är dessa 2 lagen som gör upp om titeln då Salzburg har 30 inspelade poäng efter 23 omgångar och 12 poängs försprång ner till tredje placerade St.Polten medans LASK Linz står på 26 poäng och har 8 poäng till godo.

Om man inte lyckas med konsten att vinna idag så faller jag tillbaka lite på statistiken och dom 2 inbördes mötena som varit tidigare under säsongen. Båda dom matcherna slutade med 4 respektive 6 mål där Salzsburg gick över 1,5 mål vid båda tillfällerna. Därav mitt spelförslag idag.

Men..LASK Linz är verkligen inget dåligt lag.Man är obesegrade i 11 raka hemma matcher och har på 23 matcher 14 vinster, 7 oavgjorda och 2 förluster. Målskillnaden 43/19 ger dom ett lägre målsnitt än Salzburg som är ligans bästa lag på den biten med 56/19 och ett målsnitt på 2.52 mål framåt per match. Linz har ett genomsnitt på 1.87.

Salzburg har raden V18D4L1 på 23 matcher. 13 av dessa 18 vinster har man gjort 2 mål eller fler Det jag faller tillbaka lite på gällande mål produktion och statistik är att Salzburg är det ända laget i hela Bundesliga som har gjort första målet i  90 procent av alla sina matcher den här säsongen samt att man har gjort 27 mål framåt på 11 bortamatcher.

Trots att LASK Linz är obesegrade i samtliga 11 hemma matcher  så står man i skuggan av Salzburg. Både hemma som borta. Salzburg med 32 inspelade poäng hemma och 26 inspelade poäng borta ska vara klassen större än LASK Linz och ta hem det här. Därav favoritskapet till 1.85 gånger pengarna. Om man nu inte skulle lyckas vinna så är jag ganska övertygad om att vi kommer få se mål i den här matchen så 2.05 gånger pengarna på att Salzburg gör över 1,5 mål känns väl värt att syna. Lycka till om ni ryggar!

Lask Linz:

LASK Linz är obesegrade i 13 raka matcher och har 11 raka hemma matcher utan poängtapp. Man har tagit 6 raka liga vinster sedan den 15e december förra året men kom ihåg att det har varit mot betydligt sämre motstånd än Salzburg.

Red Bull Salzburg:

Lite fakta av det som redan tagits upp så  är Salzburg Österrikes bästa lag. Så väl hemma, borta och överlag. Man leder ligan med 30 poäng och har bara förlorat 1 gång på 23 ligamatcher. Målskillnaden 56/19 gör att man snittar 2.52 mål framåt per match

Inbördes:

Lagen har möts 2 gånger den här säsongen och båda matcherna har slutat med 4 respektive 6 mål. Salzburg har gått obesegrad igenom vid båda tillfällerna.

Speltips:

3 Units på att Salzburg gör över 1,5 mål till 2.05 gånger pengarna.

 

 

 

Tipsa om Speltips: LASK Linz vs Red Bull Salzburg 7/4 Österrike Bundesliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2,05 Red Bull Salzburg över 1,5 mål 3 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

07 april 2019

MATCHTID: 17:00

Spel: Red Bull Salzburg över 1,5 mål
Insats: 3 Units

ODDS: 2,05

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades