Speltips: Las Palmas – Valencia CF (20/1) Spanien; La liga

Tyvärr så gick vi inte hela vägen igår i min match mellan Derby och Bristol. Halva insatsen fick vi iallafall tillbaka eftersom vi hade spelat -0.25. Det finns ingenting som är värre än 0-0 matcher i min värld. Derby County dominerade matchen men fick tyvärr inte in bollen igår. Idag är det nya tag och vi kan gotta oss åt att den första förlusten på 6 matcher gav halva insatsen tillbaka. Idag har jag hittat en ny match i Spanien som jag inte riktigt förstår oddset på. Matchen jag pratar om är Las Palmas mot Valencia i spanska La liga.

Las Palmas – Valencia

Som jag nämnde ovanför så förstår jag inte mig på oddset alls i denna matchen. Las Palmas är i kris och har bara tagit 11 poäng på 19 matcher. Idag ska man möta ett Valencia som började säsongen som kungar och vann varje match dom spelade.

Valencia vann iprincip allt i början av säsongen innan dom hade en liten formsvacka på 4 matcher men nu är formen tillbaka och man har 4/5 senaste vinster och 1 oavgjord. Man har 12 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster såhär långt in på säsongen. Idag ska man alltså möta det sämsta laget i ligan och jag tror inte Las Palmas har en chans att vinna i dagens match.

Las Palmas har inte vunnit på sina senaste 7 matcher och är inte starka alls i år. Senaste matchen man vann var mot Betis så långt tillbaka som 4:e December. Man har 3 vinster, 2 oavgjorda och hela 14 förluster på sina 19 spelade matcher! Varför ska inte 3:e platsen i tabellen som hittat tillbaka till sin tidigare form vinna ikväll?

Historik

Senaste matchen dessa lagen möttes var i Copa del rey. Detta var bara 12 dagar sedan och det var andra mötet i cupen och Valencia hade hemmaplan. Valencia vann denna matchen med 4-0. Första mötet när Las palmas hade hemmaplan slutade 1-1, men Valencia hade inte sin bästa elva på plan eftersom dom hellre ville spara några spelare till matchen mot Girona i la liga. Valencia har all anledning att satsa fullt ut i ligan detta året eftersom dom verkligen ligger på rätt plats för Champions league spel. Även om Valencia är på bortaplan idag så betyder denna matchen så mycket mer än en match i copa del rey. Detta är en måste match för Valencia om dom ska slåss uppe i toppen i år. Man har inte råd som topplag att förlora mot det sämsta laget i ligan.

I dagens match väljer jag att spela Valencia rak 1:a. Klasskillnaden är så stor och även om sport är sport och betting är betting så är ett odds på 1.68 alldeles för högt i mina ögon. Jag spelar matchen på Betfinal och går idag in med min standardsumma på 10k. Denna matchen ska ge tillbaka halva insatsen som vi förlorade igår och nu hoppas jag att många av er är med mig att jobba in matchen!

Jag önskar alla som ryggar lycka till, kom ihåg att spela efter er egen plånbok och lägg aldrig mer än ni har råd att förlora!

Tipsa om Speltips: Las Palmas – Valencia CF (20/1) Spanien; La liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades