Speltips: Landskrona – Öster Superettan 1/7

Söndagens speltips kommer från Superettan och det är ifrån mötet mellan Landskrona och Öster. Ett lag som måste börja vinna mot ett lag som ofta levererar målfester åt båda hållen. 
Svårtippat vem som vinner men jag kliver in på målmarknaden igen till fina 1.74 !

Superettan: 

Här möts två lag på den undre halvan och Landskrona är det som ligger sämst till. 12e platsen efter denna tidpunkt va inget de önskade och de ligger på samma poäng som Frej på kvalplats just nu. 
Nu möter man Öster som ligger 9a och 5 poäng före. En seger här för Landskrona vore ju guld värt men då får de rycka upp sig för de kommer med 3 raka förluster.
Trots det så har offensiven fungerar okej på hemmaplan. De är absolut inga målsprutor men de har bara blivit mållösa en gång denna säsong inför hemmafansen. 
Öster har bjudit på flera målfester på de senaste bortamatcherna och då ramlar målen in både framåt och bakåt. 
Två lag i desperat behov av poäng och kommer med darriga försvar. BLGM synas och i skrivande stund är det Bethard som erbjuder högst odds till fina 1.74 !

Landskrona: 

Laget har en total målskillnad på 18-18 efter sina 14 matcher. På hemmaplan har de raden 1-4-2 och målskillnad 9-9.
Det ger ett målsnitt på 1.3 mål framåt och 1.3 mål bakåt.
Många matcher slutar kryss och det blir ofta mål åt bägge hållen här på Landskrona Idrottspark. 

Tittar man bara på raden de har på hemmaplan så ser det nattsvart ut eller hur ? Men den förblindar er faktiskt, titta vilka lag de mött på dessa 7 matcher.
De har mött serieledande Falkenberg, 2an Helsingborg, 3an Halmstad, 5an Örgryte och 6an Brage. 7 matcher och 5 av dom mot topp 6. Mmm ni får lite mer förståelse att de kanske inte spelat så dåligt nu va ?. Utan de har haft det absolut tuffaste schemat av ALLA hemmalag i ligan. Nu ska de möta ett betydligt “lättare” motstånd på pappret som dessutom dessutom släppt in 3e mest mål av alla på bortaplan. 
Chansen är såklart mycket bra för minst 1 mål och jag tycker spelbolagen undervärderar Landskrona här.

Öster: 

Öster har en total målskillnad på 20-22 efter sina 14 matcher. På bortaplan har de raden 4-0-3 och målskillnad 12-12. 
Det ger ett målsnitt på 1.71 mål framåt och 1.71 mål bakåt. 
Öster har fortfarande inte spelat kryss på bortaplan utan det svänger mellan segrar och förluster. Det roliga med Öster är att dom sällan spelar målsnåla matcher på resande fot. Av sina 7 matcher så har 5 av dom passerat 2.5 måls linan och 3 av dom passerat 3.5 måls linan t.o.m. Dom 2 senaste matcherna har slutat 3-2 och 2-4 så visst vet de hur man bjuder upp till dans.
Nu ska de möta ett pressat Landskrona som kommer med 3 raka förluster. Det passar nog Öster perfekt och jag tror detta kan bli rena rama Wilda Western på plan. 

Inbördes möten: 

Lagen känner varandra väl och mötts flera ggr genom åren. Båda lagen har åkt upp och ner från Superettan och även mötts i Div 1. 
Här ser ni dom 5 senaste mötena på Landskronas hemmaplan och detta spel har suttit i 4/5 senaste. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Landskrona snittar 1.3 – 1.3 mål på hemmaplan. 

 Öster snittar 1.7 – 1.7 mål på bortaplan. 

 4/5 senaste matcherna på Landskrona Idrottspark har slutat med minst 1 mål var och genererar ofta målfester.

 2st lag som har väldigt svårt med att hålla tätt bakåt.

 Landskrona kommer med 3 raka förluster och Öster har släppt in väldigt mycket mål på sista bortamatcherna. Om tränarna ändrar taktiken och fokuserar mer på försvaret så kan denna match bli väldigt låst första halvlek innan de släpper loss i andra.

Lycka till om du tar rygg ! 

Tipsa om Speltips: Landskrona – Öster Superettan 1/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades