Speltips: Laddat möte från SHL 19/12

Onsdagens speltips kommer från SHL och det är ett laddat möte mellan FBK och Örebro som är så nära ett derby man kan komma. 
Ena laget hade kanonform innan uppehållet medan det var kris i det andra. Här tar jag rygg på laget med bra form och harmoni i klubben !

Speltips:

Uppehållet är äntligen slut och SHL är på banan igen !
Här har tabell 2an FBK tar här emot 12an Örebro och derbykänslan sitter i väggarna på Löfbergs Arena. 
Innan uppehållet hade FBK en vass formtopp med 5 raka segrar medan Örebro sparkat tränaren och förlorat 4/5 senaste matcherna. 
Storebror mot lillebror, jag tror storebror spänner musklerna och brottar ner Örebroarna åter igen denna säsong. 

Här spelar jag FBK Asian -1 till oddset 2.0 på Unibet
(Pengarna tillbaka om FBK “bara” vinner med 1 måls marginal)

FBK: 

24st omgångar är spelade av årets SHL. FBK hittar vi som 2a i tabellen med raden 12-3-3-6 och målskillnad 64-49, + 15 mål. 
Man hittade innan uppehållet en hysterisk form och vann 9/10 senaste matcherna och avslutade med 5 raka vinster inom full tid. 
Inga stora segrar då anfallarna inte fick utdelning på alla sina chanser men målvakten Markus Svensson släppte bara in 3 mål på sista 4 matcherna han stod och var självklart en stark bidragande orsak till vinsterna. 
På hemmaplan ligger man även där 2a i tabellen och har raden 8-1-2-1 och målskillnad 35-21. Men har alltså vunnit 66% av sina hemmamatcher inom full tid och detta odds blir högintressant. 
Jag tror man trampar gasen i botten direkt och vinner till slut med 2 måls marginal. 

Örebro:

Laget ligger 12a i tabellen och har stora beskymmer. 
Man står på raden 5-4-2-13 och målskillnaden 57-68, -11 mål.
Efter en lång period av förluster så fick till slut tränaren Niklas Sundblad sparken. Niklas Eriksson fick förtroendet och började med att krossa Frölunda med 7-1 på hemmaplan. Men vi som såg matchen kan snabbt konstatera att Gustafsson i Frölundamålet gjorde en av sina sämsta matcher i karriären innan han byttes ut. 
Örebro sväva på moln efter segern, men lika snabbt kom de tillbaka till verkligheten när Malmö plocka ner dom med 1-3 på bortaplan dagarna efter. 
Örebro har nu förlorat 8/10 senaste matcherna man spelat och det återstår att se om uppehållet hjälpt dom att komma på fötter igen eller om problemen kvarstår. 

FBKs form på hemmaplan:

Örebros form på bortaplan:

5 senaste inbördes i Löfbergs Arena:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

FBK är ligans näst bästa hemmalag.

FBK har vunnit 5 raka matcher och har kanonform. 

Örebro har katastrofal form och speciellt på bortaplan har de problem med endast en 3poängare  på hela säsongen. 

FBK har vunnit 4/5 senaste hemma mot Örebro

Lagen har mötts en gång denna säsong. Då vann FBK med 6-3 på bortaplan.

⚠️ Det har varit uppehåll på 11 dagar. Örebro har haft tid att jobba i lugn o ro med sina brister och de nya tränarna fått sätta sin prägel. 
Om det räcker till får vi se !

Speltips: FBK Asian -1
Odds: 2.0 
Spelstopp: 19.00
Spelbolag: Unibet
200 % upp till 1000 kr

Units: 3/10


Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Laddat möte från SHL 19/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades