Speltips: Lada Togliatti – AK Bars Kazan (22/9) Hockey; Ryssland; KHL

Lada Togliatti – AK Bars Kazan

Motivering: Lada har verkligen öppnat denna säsongen på sämsta sätt möjligt, man har 8 raka förluster och 7/7 förlorade matcher i September. Med 12 matcher spelade så har Lada bara tagit 12p, man har gjort 20 mål och släppt in 33. Bars Kazan har ju öppnat säsongen nästan helt motsatt, 8/11 matcher har vunnits varav 7 av matcherna är vunna utan övertid. Just nu har Bars Kazan 3 raka vinster i ryggen och klassskillnaden mellan dessa lagen ska vara såpass stor att en rak 2:a synas till 1.88.

Jag tror på en målrik match och utgångstipset är 1-4 eller 2-4.

 • Lada Togliatti:
  Gjorda mål 20 / 12 Snitt 1.67
  Insläppta 33 / 12 Snitt 2.75
  Totalt 53 / 12 Snitt 4.42
 • AK Bars Kazan: 
  Gjorda mål 39 / 11 Snitt 3.55
  Insläppta 26 / 11 Snitt 2.36
  Totalt 65 / 11 Snitt 5.91

  Speltips: AK Bars Kazan vinst
  Odds: 1.88
  Spelstopp: 17.00
  Spelbolag: Unibet

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Lada Togliatti – AK Bars Kazan (22/9) Hockey; Ryssland; KHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades